Miért annyira fontos sietni a testiséggel a kapcsolatokban a férfiaknak? Nem lehetne kicsikét lassítani? Nagyon szívesen eljutnék akár az együttélésig is valakivel. De túlságosan siettetve van a szex.
Te jóságos Ég kedves 9-es válaszoló!
Mit szólnak ehhez az érintettek? Biztosan nem fog kiderülni, hogy senki nincs egyedül ebben a "pozícióban"?
Kapcsolaton kívűl nálam nincs szex. Kapcsolaton belül meg általában rám kell várni és nem a lányra, jó nyílván ha nagyon rámfele mászik nem vakarom le magamról, de általában tetszik is a lányoknak, hogy nem az van, hogy sűrgetem őket, hanem még én szólok, hogy ha lehet várjunk még vele.
Pedig én sem vagyok már 17.
A szeretkzés helye a házasságban van. 5 évig udvaroltam annak, aki a feleségem lett, s nem volt szex köztünk. Ja, és nincsen semmi gond ma sem.
F 44
Szerintem abban a korban már nincs mire várni.
De ez egyéni preferencia kérdése.
Én például minden is együtt akarok csinálni azzal a személlyel, akit imádok. A szexualitás megélése pedig az egyik legalapvetőbb szükséglet, amit már marhára unok egyedül megélni.
14-es: Nekem is mindig ezt mondják a házas nők, hogy a férjük azt hiszi, hogy minden rendben.
Üdv: Egy szerető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!