Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért annyira fontos sietni a...

Miért annyira fontos sietni a testiséggel a kapcsolatokban a férfiaknak? Nem lehetne kicsikét lassítani? Nagyon szívesen eljutnék akár az együttélésig is valakivel. De túlságosan siettetve van a szex.

Figyelt kérdés
Szeretnék mindenkit arra kérni, hogy lehetőleg indulatoktól mentesen, higgadtan válaszoljon! Ne essen egymásnak a két ellenkező nem, ne bántsuk meg egymást, ha lehet.

2021. júl. 25. 18:21
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Nemcsak a férfiak sietnek hanem a nők is.Minél előbb le akarják csekkolni hogy mit rejt a csomag.Ha az ágyban nem üti meg a pasi a mércét akkor gyorsan megy a levesbe,van másik. Nyilván sok az ilyen téren semmirevaló férfi,jobb ezekkel nem nagyon belebonyolódni az érzelmi dolgokba aztán meg jól pofára esni az első együttlétnél. Most tényleg,gondolj bele hogy mennek a jól sikerült romantikus randevúk,holdfényes séták,hosszú, mély beszélgetések heteken,ne adj isten hónapokon keresztül, teljesen levesz a lábadról,már a pasival álmodsz minden éjjel,aztán végre ágybabújtok és álmaid férfijáról kiderül hogy fel sem áll neki,vagy még be sem rakja de már spriccel össze-vissza,vagy olyan kicsi farka van hogy azt sem érzed hogy benned van. Szívás. A férfiak vizuális lények,szeretik tudni hogy mi van a ruha alatt,nem minden csávó tud odáig meg vissza lenni a tejeszacskó mellektől,a löttyedt seggtől,hastól,meg a többi nem túl szerencsés testi adottságtól. Meg az sem mindegy hogy milyen a nő az ágyban,hogyan szopik,hogyan veri,milyen a habitusa a szexben. Ilyen ez,mindenki válogat mint a piacon és mindig minden azonnal kell,ez a modern világ ha tetszik ha nem.
2021. júl. 25. 19:12
 12/30 A kérdező kommentje:

Te jóságos Ég kedves 9-es válaszoló!

Mit szólnak ehhez az érintettek? Biztosan nem fog kiderülni, hogy senki nincs egyedül ebben a "pozícióban"?

2021. júl. 25. 19:19
 13/30 anonim válasza:

Kapcsolaton kívűl nálam nincs szex. Kapcsolaton belül meg általában rám kell várni és nem a lányra, jó nyílván ha nagyon rámfele mászik nem vakarom le magamról, de általában tetszik is a lányoknak, hogy nem az van, hogy sűrgetem őket, hanem még én szólok, hogy ha lehet várjunk még vele.

Pedig én sem vagyok már 17.

2021. júl. 25. 19:23
 14/30 anonim válasza:

A szeretkzés helye a házasságban van. 5 évig udvaroltam annak, aki a feleségem lett, s nem volt szex köztünk. Ja, és nincsen semmi gond ma sem.

F 44

2021. júl. 25. 19:56
 15/30 anonim válasza:

Szerintem abban a korban már nincs mire várni.

De ez egyéni preferencia kérdése.

Én például minden is együtt akarok csinálni azzal a személlyel, akit imádok. A szexualitás megélése pedig az egyik legalapvetőbb szükséglet, amit már marhára unok egyedül megélni.

2021. júl. 25. 19:57
 16/30 anonim válasza:
Nekem is írhatnál😉17f
2021. júl. 25. 19:57
 17/30 anonim válasza:
#12-es, semmit. Nem tartozom nekik beszámolóval arról, hogy kivel és hogyan töltöm a szabadidőmet.
2021. júl. 25. 20:01
 18/30 anonim válasza:

14-es: Nekem is mindig ezt mondják a házas nők, hogy a férjük azt hiszi, hogy minden rendben.

Üdv: Egy szerető

2021. júl. 25. 21:02
 19/30 anonim válasza:
Ennyi idősen nem lassítani kellene, hanem megélni az élet minden egyes percét.
2021. júl. 25. 21:07
 20/30 anonim válasza:
Nem szimpatikus a kérdező.
2021. júl. 25. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!