Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkednédtek jó kedélyű,...

Ismerkednédtek jó kedélyű, fiatal, tudatos, mollett lánnyal?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, dolgozom és tanulok. Bár szívesen beszélgetek és szeretem a humort, nem járok társaságba, nem rendelkezem nagy barátikörrel. Nem vagyok antiszociális, munkám során is emberekkel dolgozom. A szabadidőmet azokkal töltöm szívesen, akik igazán közel állnak hozzám, szeretek gondoskodni róluk.

Hogy mit takar a molett jelző? Azt az adottságot, hogy nagyobb felületen lehetek szép,mint mások. A viccet félretéve, normál konfekció méretekkel jól elboldugolok, szerencsés homokóra alkatom van. Szeretek csinosan öltözni.

Hosszú párkapcsolat van mögöttem. Én is vágyom a szeretetre, megbecsülésre ezért ismerkednék közel velem egykorúakkal. Komoly kapcsolat érdekel. (Pest megye)

2021. júl. 25. 08:03
1 2
 11/14 anonim válasza:

#9: Valóban vannak, akik hamis fényképpel keresnek társat; ám ők annak az embernek, akinek a fényképét felhasználják erre a célra, nem okoznak semmi kárt. Csak azoknak okoznak kárt, akiket ezzel a képpel behúznak a csőbe, de az esetek döntő többségében ez csupán időveszteséget okoz őnekik is, hiszen nagyon kevés az olyan épeszű ember, aki pénzt vagy ajándékot küld olyannak, akivel még soha nem találkozott. Az efféle csalók többségükben csupán jót szórakoznak. Legfeljebb a nemzetközi társkeresőkben szokás ilyen pénzes csalásokat elkövetni, mert ott lehet vég nélkül húzni-halasztani a találkozást az utazás költségeire hivatkozva. De ezek a csalók általában modell-fényképekkel dolgoznak az esély növelése végett. S mint mondtam, akinek a képét felhasználják, még ez esetben sem károsul.

Egyébként is senki nem tudja megakadályozni, hogy az utcán észrevétlenül lefotózzák, vagy hogy egy ismerőse egy közös fotójukat feltegye a netre. (Utólag már hiába veteti le vele.) Gyakorlatilag lehetetlen a saját fotó netre kerülését megakadályozni. S ha megtalálom a saját fotómat valakinek a hamis társkeresős profilján, akkor teljesen mindegy, hogy az illető honnan szedte azt a fotót, ugyanúgy letiltják a társkeresőről, ha ezt a csalást bejelentem a szolgáltatónak.

2021. júl. 25. 12:46
 12/14 anonim válasza:

azzal takarózni,hogy azért nem küldesz senkinek képet,mert visszaélhet vele...?! inkább írd le,hogy elkaptad az indiai fekete gombát, és kivájták a szemed.

tbh csak azok félnek képet küldeni magukról,akik szégyenlik magukat. nekem az exem elkezdte küldözgetni a "pucér árbócás" képeim az ismerőseimnek.

azok az ismerőseim, akik rám írtak, hogy kaptak pucér képet, azonnal küldtem én magam nekik még vagy 20at magamról. a csaj leállt, az ismerőseimmel meg egy jót kacagtunk.

és én se vagyok egy adonisz, de vagy elfogadod magad, vagy a pokolban töltött időt már a földön az életed során elkezded gyarapítani.

egy szó mint száz, szarjatok mindenki másra, and SEND ME NUDES (p*ssies only please) :*

2021. júl. 25. 16:52
 13/14 anonim válasza:

Mit takar a molett? Hány centi és hány kiló vagy? :D

Ja meg kipróbálom akkor én is ezt az aláírást:

SEND ME NUDES (p*ssies only please)

2021. júl. 25. 18:04
 14/14 anonim válasza:
Kár, hogy csak veled egykorúakkal ismerkednél.
2021. júl. 25. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!