Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 46 éves, budapesti, agorafóbiá...

46 éves, budapesti, agorafóbiás nő társat keres. Vajon miért?

Figyelt kérdés
Megfejtéseket kérjük a "helyőrségi rókák" szerkesztőségbe.
2021. júl. 12. 17:19
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Ha otthonülő típus vagy, lehet, hogy találunk jó programot otthonra. Megfejtés: a kertészkedésre gondoltam. Balkonládában.
2021. júl. 12. 17:20
 2/27 anonim válasza:

Hogyhogy miért? Azért, mert az ember társas lény.

Szerintem egy 46 éves nő esetében nem ártana megemlíteni, hogy milyen fizikai állapotban van, mert az otthonüléstől lehet valaki 150, vagy éppen 45 kg is. Lehet fiatalos, és hozhatja egy 70 éves színvonalát is.

2021. júl. 12. 18:16
 3/27 A kérdező kommentje:

2

Oh, bocsánat.

180 cm, 72 kiló, jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Nem vagyok szép, de csúnya sem.

A humor mindent visz, az egész kiírás komoly, de a részletek viccnek voltak szánva. Úgy látszik, nem érthető. :(

2021. júl. 12. 18:25
 4/27 anonim válasza:
Már a kérdésedből, ebből a néhány mondatból lejön az hogy egy eredeti, nem hétköznapi személyiség vagy. Nem voltam képben az agorafóbiával kapcsolatban de rákerestem, ezek szerint a nagy nyílt terek nyomasztóan hatnak rád. A vajon miért kérdésre egy lehetséges válasz hogy azért keresel párt mert egy társsal akinek a kezébe belekapaszkodhatsz talán kevésbé tűnne rémísztő helynek ez a nagyvilág. Szerintem ha találkoznál egy olyan emberrel akivel idővel kialakulna a kölcsönös bizalom az sokat segíthetne a szorongásaidon. Egy izgalmas, élményekkel teli utazás lehetne mindkettőtök számára a másik szemén keresztül újra felfedezni a világot. Én fiatalabb is vagyok nálad meg nem is otthon élek ezért nem társkeresési céllal írtam ide, viszont szurkolok neked hogy sikerüjön amit szeretnél.
2021. júl. 12. 19:37
 5/27 anonim válasza:

Nekem a 40 alatti nőktől van fóbiám.

A 46 éves pont jó! Én egy tyúkólban élek. Eleg

2021. júl. 12. 19:56
 6/27 anonim válasza:

Elég kicsi, de azért kényelmesen elférünk ülve.

Szóval, dobj egy privit és adok egy esélyt!

2021. júl. 12. 19:57
 7/27 anonim válasza:
:DDDDD
2021. júl. 12. 20:00
 8/27 A kérdező kommentje:

4

Köszönöm. Nagyon kedves vagy és szerintem kábé erről van szó.

2021. júl. 12. 20:38
 9/27 anonim válasza:
Milyen kreatív apróhirdetés, nagyon csalogató személyiséged van, milyen kár, hogy valószínűleg fiatalnak tartanál. Szeretsz strandolni is a kádban? :)
2021. júl. 12. 20:38
 10/27 A kérdező kommentje:

5-6

Úrinő nem ír kezdeményező privit. Én már kiírtam a kérdést. Írj te.

2021. júl. 12. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!