Tudom, furcsa vágyam, de, amióta csak megnézem a nőket, mindig is a rövid hajú lányok - és nők tetszettek a legjobban! Nem tudom megmagyarázni, miért! Még sosem volt rövid hajú barátnőm, pedig tényleg nekem ők a nők királynői!
Valahogy olyan vonzó, szexi és csábító egy rövid hajú nő! Legyen felzselézett, oldalra fésült vagy szimplán tüske haja, odavagyok értük!😀
29 éves vagyok, és kortól függetlenül várom a tisztelt levelező társakat!🙂
Helló Kérdező! Hol az alsó és felső határa az általad vonzónak tartott rövid hajnak? Mi az, amire már azt mondod, hogy az neked már túl hosszú és nem tartod izgatónak, illetve, hol van a határ a túl rövid haj fele? (már ha létezik számodra túl rövid)
2021. júl. 2. 11:11
12/19 A kérdező kommentje:
Alsó határa nincs a rövid hajnak. Még a szinte kopasz is tetszik!
Hosszúságban a vállig erőnél kicsit hosszabb tetszik még
Persze, attól még nem küldök el azért egy a lányt, mert hátközépig ér a haja! A haj azért nem minden!
De, az általam említett hajhosszúság számomra a legvonzóbb!
2021. júl. 2. 11:54
13/19 anonim válasza:
#11-es!
Nő vagy?
Neked mekkora a hajad?
2021. júl. 2. 12:59
14/19 anonim válasza:
Nekem ugyan van kapcsolatom, nem ismerkednék, de nagyon örülnék ha a párom is így szeretné a rövid hajú nőket.Nagyon tetszene ha levágná rövidre a hajam. Sok sikert az ismerkedéshez!
2021. júl. 5. 23:20
15/19 anonim válasza:
Szia 14-es! Jó ezt olvasni, hogy rövid hajat szeretnél. Beszélj erről a pároddal, nincs vesztenivalód. Javasolnám, hogy inkább fodrásznál vágasd le a hajad, kivéve, hogyha a párod maga is fodrász.
2021. júl. 6. 16:56
16/19 anonim válasza:
Én (F) pont fordított helyzetben vagyok, mint a 14-es: nagyon tetszenek a rövid hajú nők, de a párom nem szeretné rövidre vágatni a haját...
2021. júl. 6. 17:10
17/19 anonim válasza:
14-es és 16-os: írjatok egymásra, ismerkedjetek meg, hátha valami komoly alakul belőle.
2021. júl. 12. 14:20
18/19 A kérdező kommentje:
Amúgy ja! 😂 Hajrá! Szívesen!😂😂
2021. júl. 12. 18:56
19/19 anonim válasza:
16. vagyok: csábítóan hangzik, de egy hajvágás nem biztos, hogy megéri két család szétrobbantását... 😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!