Rövid hajú nőkkel ismerkednék?
Figyelt kérdés
Tudom, furcsa vágyam, de, amióta csak megnézem a nőket, mindig is a rövid hajú lányok - és nők tetszettek a legjobban! Nem tudom megmagyarázni, miért! Még sosem volt rövid hajú barátnőm, pedig tényleg nekem ők a nők királynői!
Valahogy olyan vonzó, szexi és csábító egy rövid hajú nő! Legyen felzselézett, oldalra fésült vagy szimplán tüske haja, odavagyok értük!😀
29 éves vagyok, és kortól függetlenül várom a tisztelt levelező társakat!🙂
2021. júl. 1. 13:36
1/19 anonim válasza:
Tényleg kiváncsi vagyok, hogy találsz-e bárkit is. Az az érzésem, hogy ez nem így működik, mert elijesztheti a lányokat ez a megszállottság, de ne legyen igazam, sok sikert!
2021. júl. 1. 14:06
2/19 anonim válasza:
Nekem írhatsz ha van kedved 24L
2021. júl. 1. 14:07
3/19 anonim válasza:
1-es. vagyok.
Gratulálok, így kell ezt csinálni.
2021. júl. 1. 14:16
4/19 A kérdező kommentje:
Csak őszinte vagyok! Nem akarok senkit megijedtünk!
Ez nálam olyan dolog, mint másnál, hogy ő meg a szőke nőkért van oda!🙂
2021. júl. 1. 14:44
5/19 anonim válasza:
Szia. Nekem is írhatsz ha gondolod 21/l
2021. júl. 1. 15:15
6/19 anonim válasza:
Egyébként mennyire rövid a hajatok? Milyen stílusban hordjátok?
2021. júl. 1. 15:26
7/19 anonim válasza:
Narancssárga buzz cut hajam van. Szeretem, mert így jobban ki tudom fejezni önmagam. Vidámságot, optimizmust sugall, egy vagány, belevaló lányt tükröz, aki vagyok.
2021. júl. 1. 16:57
8/19 anonim válasza:
Én rövid, géppel nyírt tüsi hajat szeretek hordani, sőt nyáron van, hogy letolom nullásra (most is). Tapasztalom, hogy elég megosztó, sok férfi elvből elutasítja, pedig egyáltalán nem érzem magam kevésbé nőiesnek így, mint fenékig érő hajjal (2 éve még olyan volt).
2021. júl. 2. 08:23
9/19 anonim válasza:
24 éves vagyok egyébként (8)
2021. júl. 2. 08:23
10/19 anonim válasza:
Akkor vagányak vagytok.
2021. júl. 2. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!