Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Bevallalnatok ezt a randit?

Bevallalnatok ezt a randit?

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedtem meg 1 sraccal , en videki vagyok (nograd megye eszaki resze) o pedig Budapesten él. A bibi az hogy a srác egy portugaliahoz tartozo afriaki szigetrol szarmazik. Portugalul es angolul beszel csak. Nekem sajnos nem valami jo az angol tudasom ( sokszor forditot hasznaltam) , es igy meg irasba nem tunt annyira ki , viszont elobe elegge gaz lenne. Mondtam neki is hogy nem beszelek anyanyelvi szinten , de azt mondta hogy nem problema majd megoldjuk valahogy. Elhivott ebédelni szombaton , és mondta hogy a délutánt szeretné velem tölteni , ha van utána még kedvem mehetek velük meccset nézni. Annyira cuki és aranyos , nagyon szeretnék vele találkozni , csak félek hogy idétlen lennék. En 18 vagyok ő 25. A barátnőim szerint simán menjek , csak nehogy kínos legyen...

Esküszöm miatta ráfekszek az angolra , csak ő se fog várni hónapokat.

Nem mondtam meg neki hogy megyek vagy se , bár most indulnék szívem szerint , csak annyira izgulok :)

2021. jún. 30. 21:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én nem vállalnám be. Ahogy mondták, messziről jött ember azt mond, amit akar.. Meg amúgy is túl sok sztorit hallottam "kellemetlen"(szépen fogalmazva) tinder randikról.
2021. júl. 1. 12:21
 12/14 Thunderfairy válasza:
Én nem vállalnék egy ilyen találkozást. Föleg nyelvtudás nélkül. Interneten sok rossz szándékú ember is fent van megfelelő áldozatra várva. A könnyen elcsábitható lányokat várják hogy elcsalhassák valahova öket. A többit úgye nem kell leirni...
2021. júl. 1. 17:43
 13/14 exronin válasza:
Igazán érdekelne, hogy mi lett.
2021. júl. 5. 22:53
 14/14 anonim válasza:
Azóta mi történt?
2021. aug. 19. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!