Bevallalnatok ezt a randit?
Tinderen ismerkedtem meg 1 sraccal , en videki vagyok (nograd megye eszaki resze) o pedig Budapesten él. A bibi az hogy a srác egy portugaliahoz tartozo afriaki szigetrol szarmazik. Portugalul es angolul beszel csak. Nekem sajnos nem valami jo az angol tudasom ( sokszor forditot hasznaltam) , es igy meg irasba nem tunt annyira ki , viszont elobe elegge gaz lenne. Mondtam neki is hogy nem beszelek anyanyelvi szinten , de azt mondta hogy nem problema majd megoldjuk valahogy. Elhivott ebédelni szombaton , és mondta hogy a délutánt szeretné velem tölteni , ha van utána még kedvem mehetek velük meccset nézni. Annyira cuki és aranyos , nagyon szeretnék vele találkozni , csak félek hogy idétlen lennék. En 18 vagyok ő 25. A barátnőim szerint simán menjek , csak nehogy kínos legyen...
Esküszöm miatta ráfekszek az angolra , csak ő se fog várni hónapokat.
Nem mondtam meg neki hogy megyek vagy se , bár most indulnék szívem szerint , csak annyira izgulok :)
Úristen! MENJ! Ráadásul úgy látom szeretnél menni! Ne hagyj ki egy ilyet, mert nem tudod hogy alakul.
Kérlek menj!
Én is egy külföldi fiúval ismerkedtem meg a neten, csak itt ő nem tudott jól angolul. Elmentünk együtt kajálni, szuper volt. Már több, mint fél éve együtt vagyunk! Borzasztó lett volna ha nem megyek el! Ő is meghívott a barátaival is sétálni, kajálni, szuper jó volt. XD És majd számolj be, mi volt utána!! Ha az elején kínos, ne érezd magad rosszul, mert ő is hasonlóan izgatott lesz!
Ti normálisak vagytok?
"Úristen menj!" Meg "ha szereted"?
Ez még egy netes beszélgetés ahol max szimpátia van szerintem.
A 3-nak és 4-nek igaza van.
A srácnak kellene mennie hozza, vagy egy mindkettőjük számara semleges helyen találkozni.
Nem hogy még gyere mecset nézni.
Amúgy az hogy külföldi meg a nyelvi akadályok megoldhatóak és másodlagosak.
Jöhetek tolmácsnak? Tökéletes vagyok angolból, a focit is szeretem, jó program lenne :D
f26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!