Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Bevallalnatok ezt a randit?

Bevallalnatok ezt a randit?

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedtem meg 1 sraccal , en videki vagyok (nograd megye eszaki resze) o pedig Budapesten él. A bibi az hogy a srác egy portugaliahoz tartozo afriaki szigetrol szarmazik. Portugalul es angolul beszel csak. Nekem sajnos nem valami jo az angol tudasom ( sokszor forditot hasznaltam) , es igy meg irasba nem tunt annyira ki , viszont elobe elegge gaz lenne. Mondtam neki is hogy nem beszelek anyanyelvi szinten , de azt mondta hogy nem problema majd megoldjuk valahogy. Elhivott ebédelni szombaton , és mondta hogy a délutánt szeretné velem tölteni , ha van utána még kedvem mehetek velük meccset nézni. Annyira cuki és aranyos , nagyon szeretnék vele találkozni , csak félek hogy idétlen lennék. En 18 vagyok ő 25. A barátnőim szerint simán menjek , csak nehogy kínos legyen...

Esküszöm miatta ráfekszek az angolra , csak ő se fog várni hónapokat.

Nem mondtam meg neki hogy megyek vagy se , bár most indulnék szívem szerint , csak annyira izgulok :)

2021. jún. 30. 21:11
1 2
 1/14 anonim válasza:

Úristen! MENJ! Ráadásul úgy látom szeretnél menni! Ne hagyj ki egy ilyet, mert nem tudod hogy alakul.

Kérlek menj!

Én is egy külföldi fiúval ismerkedtem meg a neten, csak itt ő nem tudott jól angolul. Elmentünk együtt kajálni, szuper volt. Már több, mint fél éve együtt vagyunk! Borzasztó lett volna ha nem megyek el! Ő is meghívott a barátaival is sétálni, kajálni, szuper jó volt. XD És majd számolj be, mi volt utána!! Ha az elején kínos, ne érezd magad rosszul, mert ő is hasonlóan izgatott lesz!

2021. jún. 30. 21:19
 2/14 anonim válasza:
Ha passzoltok és egy hullámhosszon vagytok nem lesz kínos. Csak vigyázz magadra. Valaki tudja pontosan, h hova mész és kivel. Én szurkolok :)
2021. jún. 30. 21:24
 3/14 anonim válasza:
Szerintem hagyd ki, van magyar srác is elég. Tudod, van a mondás, messziről jött ember azt mond, amit akar. És te nem is érted majd... Ha mégis elmész, úgy kietlen részre, csendes parkba főleg este el ne menj vele!
2021. jún. 30. 21:31
 4/14 anonim válasza:
Először ő menjen hozzád.
2021. jún. 30. 22:10
 5/14 anonim válasza:
Úgy jársz, mint az a bécsi lány, aki már nem jár sehogy.
2021. jún. 30. 22:48
 6/14 anonim válasza:
Ha szereted, akkor menjél hát. Az angol amúgyis fontos, jó is, ha tanulod. :)
2021. jún. 30. 23:54
 7/14 anonim válasza:
Első randira miért a lánynak kell utazni? Nekem csak ez a furcsa.. Persze biztos izgi, hogy külföldi, de van egy kis korkülönbség is, és a haverjaival is találkoznál. Én kicsit kiszolgáltatva érezném magam, de lehet, hogy maradi vagyok. :D
2021. júl. 1. 03:03
 8/14 anonim válasza:

Ti normálisak vagytok?

"Úristen menj!" Meg "ha szereted"?

Ez még egy netes beszélgetés ahol max szimpátia van szerintem.

A 3-nak és 4-nek igaza van.

A srácnak kellene mennie hozza, vagy egy mindkettőjük számara semleges helyen találkozni.

Nem hogy még gyere mecset nézni.

Amúgy az hogy külföldi meg a nyelvi akadályok megoldhatóak és másodlagosak.

2021. júl. 1. 08:15
 9/14 anonim válasza:
Magyar phasz már nem is jó?
2021. júl. 1. 08:41
 10/14 anonim válasza:

Jöhetek tolmácsnak? Tökéletes vagyok angolból, a focit is szeretem, jó program lenne :D

f26

2021. júl. 1. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!