Mi a baj velem? Mit lehet ezzel kezdeni?
Eddig 4 lánnyal randiztam és soha nem lett belőle semmi.
Az esőnél brutál sok ideig beszéltünk interneten,nagyon apró részleteket is tudtam már az életéről,aztán taliztunk többször is de pár randi után úgy hogy nagyjából tényleg semmi nem volt köztünk csak beszélgettünk vége lett. A lány amúgy furcsálta hogy nem volt semmi és több randi is lett belőle de ő is inkább visszahúzódó élőben én meg azt sem tudtam merre vagyok arccal. A beszélgetés része amúgy egész jó volt,de nem éreztem hogy kéne továbblépni.
A második lánnyal még többször találkoztunk. Vele végig az volt hogy amúgy abszolút nem tetszik,de mivel nem vagyok egy jóképű gyerek nem válogathatok. Voltunk iszogatni,közös programon,csak sétálgatni. Itt ugye nagyon bizonytalan voltam. Igazából nem akartam volna semmit,de mégis adtam neki egy esélyt. Az első nagyon jó volt,egy másodperc kínos csend nem volt köztünk meg semmi ilyesmi és ettől még bizonytalanabb lettem. Ott volt egy lány aki amúgy nem tetszik,de jellemre meg nagyon olyan mint amit szerettem volna. A közös program volt a legjobb,baromi sokat nevettünk és ott érződött is kicsit több,de nem tudtam elmenni amelett hogy egyszerűen nem tetszik. Pedig amúgy jellemben nagyon megvolt a vonzalom,de egyszerűen a lelkem mélyén mást akartam vagy nemtudom. Szóval abból sem lett semmi,de azt jobban értettem hogy miért nem.
Harmadik lány olyan volt hogy 1 másodpercet nem beszéltünk előtte chaten csak megkérdeztem lesz ami lesz alapon hogy talizunk e és belement. Élőben más volt mint a képeken. Én a vékony lányokat szeretem,nem azért mert válogatós vagyok vagy mert ezt találtam ki,egyszerűen csak ez jön belülről. Ez a lány viszont olyan volt sajnos hogy,konkrétan saját holdja volt szerintem. Beszélgettünk kb. 2-3 órát,elvoltunk,de ő már tényleg annyira nem tetszett hogy még egy alkalomra sem igazán akartam. Volt pár utalása arra hogy vannak ismerősei az egyik közeli motelben. Igazából csak már mikor mentem hazafele akkor esett le hogy miért mondogatta ennyit. Itt értem mi volt a baj,nem tetszett annyira.
A negyedik lánnyal elég kevés dumálás után taliztunk, 4-5 órát beszélgettünk,nevetgéltünk és igazából miatta írtam meg a kérdést.
Egy pillanatig nem volt az hogy kínos csend lett volna,vagy nem tudtunk volna mit csinálni. Ez a része nem is nagyon volt problémás nekem max a legelsőnél picit,de ott sem vészesen.Tetszik is igazából,de van bennem valami gát ami miatt az ilyenek teljesen barátira sikerednek. Pedig a beszélgetésünk nagyon közvetlen meg minden.
Igazából a 4 randiból és a négy lányból tudnák olyat gyúrni szerintem ami működött volna. Az első lányból kellene a külső,a másodikból a közvetlenség,a negyedikből hogy milyen jól elbeszélgettünk és mondjuk a harmadikból a motel,csak hogy az is szerepeljen. Lehet ha többet randiznák akkor jönne egy olyan lány akivel tök magától értetődő lenne hogy több lesz köztünk?
Igazából amit én látok így a saját szemszögemből az az hogy az első nem volt jó mert túl tapasztalatlan voltam,a másodiknál és a harmadiknál kényszer megoldás volt hogy elmentem azokkal a lányokkal. Csak azért mert nem válogathatok. Az utolsónál pedig nemtudom. Nem láttam valahogy arra jelet hogy többet kéne csinálnom.Lehet hogy igazából nem jöttem be neki. De akkor miért lett 4-5 óra belőle miért nem csak 1 ? A negyedik lány amúgy a harmadiknál és a másodiknál jóval szebb,az első alatt van kicsivel. Szóval abszolút bejött. Ennyit akartam,nem tudok több dolgot elmondani.Ha valami nagyon egyértelmű gáz van velem, azt ennyiből látjátok szerintem és el tudjátok mondani.
Ez baromság, hogy nem válogathatsz. Olyannal menj randizni, akit vonzónak találsz és elbirod képzelni vele a jövőd.
Én szerintem, az 1 és a 4.lánynál az lehetett a probléma, hogy nem mertél folytatást kezdeményezni. Úgy értve, hogy volt ölelés vagy puszi a randi végén? Vagy írtál neki a randi után, hogy jól érezted magad vele jó lenne folytatni? Mert, ha nem, akkor itt a bökennő, hogy szerintem nem mersz vagy nem tudsz tovább lépni...
Mi a kérdés????
Azt hitted első randin megtalálod a kirákylányt? Van akinek egy élet is kevés. Dugj meg mindenkit akit tudsz, aztan ha valamelyikkel működik is, megvan a nyertes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!