Egy fétis mennyire meghatározó egy kapcsolatban? Érdemes azzal kezdeni, vagy ráér később?
Ez szerintem abszolút nem gáz, de nem kell előre közölni. Majd jön magától. Nem is kell kimondani, hogy fétis, egyszerűen szereted a lábát és kész.
Azért ez mégsem olyan, mint ha szeretnél pelenkába üríteni vagy ha a nőd megtámad hátulról egy felcsatolhatóssal.
Szerintem az első időszakban ne mond, de ne is kattanj egyből rá. Az, hogy nézegeted a nő lábát, még oké, belefér, egyszer csak feltűnik a nőnek a dolog, és akkor (talán) rákérdez, hogy mi ez, mit szeretnél vele tenni, stb., stb.
Csak ne erőteljesen vázold fel a dolgot.
Lehet azt is, hogy egyből azzal kezded, de ez tuti bukta.
A lényeg, hogy diplomatikus legyél. (F)
Női lábfétis! 😛 Megőrülök a női lábakért! Főleg a lábfejekért!
Kár, hogy nem a talpukba lehet betenni...🤗😜
Szerintem nem érdemes ezzel kezdeni, főleg ha különleges fétisről van szó.
Sok nő nagyon megijed ettől sajnos.
Nálam pl több hónapba tellett, mire a párom eltudta fogadni, hogy imádom nyalogatni a hónalját. Amikor még izzadt is egy kicsit a hónalja, meg a melle környéke, na attól meg különösen begerjedek. 😝
Sok idő volt mire megértette, mire meggyőztem, hogy ez nekem jó, nekem ez finom. Én ettől begerjedek.
Most hőség van, lehet izzadni, úgyhogy tudja "szegény" hogy mi minden vár rá. 😆😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!