Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vigyázat!? Rettentően magas...

Vigyázat!? Rettentően magas elvárások!

Figyelt kérdés

Figyelemkeltő cím megvolt, na pár dolog magamról:

- 26/F vagyok

- A legtöbb ember komolynak és visszafogottnak ír le, de a legtöbb ember nem ismer (kis misztikus vagyok na). A megfelelő személlyel előjön a komolytalanabb énem is. A komolytalanabb énem úgy néz ki, hogy a 10-20 perces monológjaim közben (amik alatt remélhetőleg nem fogsz elaludni) beszúrok rengeteg fapoént és szexuális "poént" (amik miatt remélhetőleg nem fogsz kiábrándulni belőlem).

- A barátaim extrovertáltként írnak le, de ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. Azért hiszik ezt, mert ők "megfelelő személyek", de valójában minden emberi interakció után szükségem van pihenésre, hogy összeszedjem magam és feldolgozzam a történteket. Imádok egyedül lenni és csinálni dolgokat, de ha rám jön a szocializációra való vágy, akkor bárkivel el tudok beszélgetni. Értelemszerűen a legtöbb ember az utóbbi oldalamat látja, és ez alapján formálták az "extrovertált" véleményt.

- Általában inkább mély dolgokról szeretek beszélgetni, abban lubickolok leginkább. Ez alatt értem például a másik személyiségének mélyebb megismerését, pszichológiai és filozófiai témákat, kielemezni magunkat, másokat, akár fiktív karaktereket, élethelyzeteket, "mi lenne, ha?" témákat, az élet értelmének fejtegetését, stb. Mondjuk a legtöbb témáról már kialakult a véleményem, de nyitottnak tartom magam arra, hogy új ötleteket/nézeteket ismerjek meg mások által. Ha tudsz valami újat mondani, amire én még nem gondoltam sosem, az mindenképp plusz pont. Érdekelnek a spirituális témák is (reinkarnáció, stb), de egy egészséges szkeptikussággal állok hozzájuk. Ezen dolog miatt sok emberrel úgy érzem nem találom azt a lelki és intellektuális mélységet ami által kielégítő kapcsolat alakulhatna ki, mert úgy érzem sok ember nem vevő ezekre, így sokszor érzem magam magányosnak emberek között is, még ha kívülről nem is úgy tűnik.

- Éjjeli bagoly vagyok, a koránkelés az Achilles-sarkam. Emiatt állandóan fáradt vagyok.

- Az emberek általában jóképűnek mondanak, de én minden egyes apró hibát megtalálok magamon. Én vagyok a legnagyobb kritikusom.

- Nem tartom magam túlságosan asszertívnek, szóval nem fogok mindent én kezdeményezni és "nemet" mondani is nehezemre esik néha, de az utóbbi pár évben már javult a helyzet azért. Jelenleg a hangulatingadozásaimon dolgozok, de igazából valamin mindig, mert nagyon szerteágazó dolog az emberi pszichológia és mindig találok valamit, amit jobbá lehetne tenni magamban. Ennek mondjuk az a hátránya, hogy sok dologba belekezdek amit nem fejezek be, mert mindig találok valami újdonságot ami leköti a figyelmemet. De hát a világ hatalmas és színes, főleg mivel az internetnek köszönhetően rengeteg információ áll a rendelkezésünkre. Én meg pont erre vagyok éhes: információra.

- Az előző pont miatt jack-of-all-trades vagyok, tehát valamilyen szinten mindenhez (is) értek, mindenhez (is) hozzá tudok szólni, de úgy igazán nem vagyok perfekt vagy kiemelkedő semmiből, talán csak írásból (legalábbis mások ezt mondták), amikor írok úgy érzem igazán ki tudok teljesedni, de próbálkoztam már sok dologgal: rajzolás, zenekészítés, stb.

- Általában angol fórumokat bújok és több külföldi ismerősöm is van, szóval ne lepődj meg, ha véletlenül nem jut eszembe egy szó magyarul.

- Introvertáltként jórészt introvertált hobbijaim vannak, mint például a filmezés, olvasás, videojáték (néha), podcast hallgatás, szóval ne várd, hogy majd buliba viszlek meg ilyenek, bár néha megszáll az extrovertáltság és akkor kapható vagyok arra is, egy jó koncert például már jól jönne a hosszú covid-punnyadás után.

- A kiegyensúlyozott kapcsolatokat preferálom, nem szeretem, ha úgy kell éreznem, hogy én cipelem az összes súlyt a hátamon.

- Életcélom talán az lenne, hogy boldog legyek azzal amim van, és figyelmen kívül hagyjam azt, amim nincs. Engem személy szerint lelomboz ez a fogyasztói társadalom, amiben mindig mindenből “több”, “nagyobb”, “jobb” kell, az embereket gyakorlatilag boldogtalanságra programozták ezzel, de a valódi boldogságot és nyugalmat nem fogyasztással és materiális javak hajszolásával lehet elérni. Minél kevesebb dologra vágysz, annál boldogabb leszel.

- Az előző ponton kívül még rengeteg dolog van, ami nem tetszik/amivel nem értek egyet a mai világban, de sajnos ebbe születtünk, szóval ebből kell kihozni a maximumot. Viszont ha rajtam múlna megreformálnám az egész világot. Alapvetően pozitív embernek tartom magam, de az utóbbi pár évben azért már elkezdtem érezni, hogy lefárasztott a világ és az emberek.

- Az MBTI-m INFJ, ha ez bárkinek számít. A horoszkópom nem árulom el, mert abban nem hiszek, hogy az alapján kéne ismerkedni.

A hatalmas elvárásaim:

- Ha valakivel ismerkedek akkor szeretem minden egyes oldalát megismerni, mélyrehatóan. Lol. Szóval jó, ha van egy véleményed mindenről és van egy önismereted, és ki is tudod fejteni ezeket, meg tudod magyarázni, hogy mit miért teszel az életedben. Szeretek kifejtett válaszokat adni, de csak annak, aki vevő is rá, valamint viszonozza.

- Általában a petite lányok tetszenek, de ez nem annyira mérvadó. A legtöbb dolgot úgyis a személyiség dönti el, persze ettől még fontos a fizikális vonzódás.

- Jó, ha ragaszkodó vagy.

- Szerintem egy kapcsolatot legjobb barátságra építeni, persze ez netes ismerkedésnél szinte lehetetlen, mert nincs meg az, hogy évek óta ismeritek egymást személyesen. De mindenképp a lehető legkevesebb elvárással szeretnék nekikezdeni bárminek, szóval "beszélgetünk aztán majd lesz valami".

- Ha elindul egy jó beszélgetés és nem szeretnéd/tudod folytatni, akkor kérlek szólj.

Minden más alakul ahogy, szóval "majd lesz valami".

2021. jún. 25. 02:50
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:

26 éves kisfiú vagy.

Ha lenne eszed személyesen ismerkednél. De nem azt teszed.

Mert sz@rul festesz, azért

Egy IGAZI FÉRFI mondja aki nem neten ismerkedik.

2021. jún. 25. 10:57
 12/43 A kérdező kommentje:

"Komolyan azt hiszem, hogy itt fogsz part talalni? :D Meg hogy majd sorban fognak allni erted? A legtobben meglatjak ezt a regenyt es inkabb mennek tovabb a kovetkezo kerdesre."

Lol. Neked és mindenki másnak: ebben csak az a vicc, hogy amikor először újranyílt az ismerkedés kategória akkor találtam itt párt, csak annak vége lett tavasszal, úgyhogy gondoltam megpróbálom megint itt is. De úgy látom már csak megkeseredett incelek maradtak itt, de csak azért, mert nektek rossz még nem kell a nyálatok vernetek a kérdésem alatt.

2021. jún. 25. 10:58
 13/43 A kérdező kommentje:

"Egy IGAZI FÉRFI mondja aki nem neten ismerkedik."

Akkor mit keresel itt?

2021. jún. 25. 11:00
 14/43 anonim válasza:
Ez tényleg rohadt hosszú, miért gondolod, hogy neked JÁR ismeretlenül, hogy ennyi időt szánjanak rád már azonnal?
2021. jún. 25. 11:11
 15/43 A kérdező kommentje:
Azért mert aki nem veszi a fáradtságot, hogy 5-10 percet rászánjon az olvasásra az jobb, ha nem is ír. Nem kellenek a felszínes, pár szavas beszélgetések. Ezért.
2021. jún. 25. 11:23
 16/43 anonim válasza:

#13. Olvasni az olyan baromsagokat mint amiket te kiirsz és jot nevetni azon, mig én leszolitok 5 nőt és mindegyiket felviszem..., addig te itt keresel puncit úgy hogy azt se tudod leírni mit is szeretnel. Ezert.

Csak nem nezel ki olyan jol hogy ne itt ismerkedj.

2021. jún. 25. 12:14
 17/43 A kérdező kommentje:

#16: Szakadok, ezt melyik pizsamádban álmodtad? :D Szánalmas vagy.

Adok akkor címet eljöhetsz megnézni élőben, hogy jól nézek e ki. De el is foglak verni egyúttal mint a szrt.

2021. jún. 25. 12:23
 18/43 anonim válasza:

Így az őskorban beszéltek.

20 sort irsz a semmiről.. ez nem tul inteligens viselkedés. Kb 6 sor elég lett volna erre.

Szörnyen gáz.

Így a hajlektalanok beszelnek altalanan:

Jo napot ne haragudjon elnezest nem vagyok rossz ember van egy perce figyelj csak várjál csak nézd csak.

Kb igy jon le az irásod.

Inkabb fuss neki mégegyszer mert ez így katasztrofa.

2021. jún. 25. 12:24
 19/43 anonim válasza:

#19vagyok

*nem vagyok meleg

Lehet a kérdező sem meleg,

De ez a kinti meleg megártott a kis teljesítményű procijanak. Talán vízhűtéses ventilátor kellene szegény jószagnak..vagy még az se segít?

2021. jún. 25. 12:32
 20/43 A kérdező kommentje:

Írtam címet kedvesemnek, majd meglátjuk ki a papírember :D

A szexuális frusztrációtokat meg otthon vezessétek le, ne egy anonim fórumon. Amiket írtok nem engem jellemez, hanem titeket. Kész vicc ami itt megy, nem csoda, hogy már nem lehet itt ismerkedni, mert az ilyen nevetséges agresszív incelek elüldöztek mindenkit.

2021. jún. 25. 12:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!