Kell valamiféle ajándék randira a csajnak?
Figyelt kérdés
Már volt 3 randink, nem vittem neki akándékot eddig. 4.-re már illenne? Ha igen mit? 18 évesek vagyunk. Nem vagyok túl tapasztalt, én sose vittem még ajándékot semelyik randira se, bárátnőm se volt. Én nekem nem igazán van kedvem cígölni pl virágot, meg utána viszegetni a randin, sztem zavaró. Csakhát ha úgy szokás, akkor csakkéne. Vagy ti hogy szoktátok?😃2021. jún. 23. 20:27
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem kell nagy költekezésekbe csapni. Virág úgyis elhervad, ha mindenképp adni akarsz, akkor maradandó kis apróságot adj neki a kapcsolat komolyságától függően. Pici plüss, kulcstartó, ilyenek. Pl ha szereti az unikornisokat veszel neki egy pici párszáz forintos plüss unikornist. Nem az árát fogja nézni úgysem. Ha jobban megengedheted, vagy annyira komolyodik a dolog, akkor egy ezüst ékszert vehetsz neki, ezek kb 2000-5000 forint közt mozognak.
2021. jún. 23. 20:34
2/10 anonim válasza:
Majd ha ő is adott valamit, akkor lehet szó ajándékról. Ha már volt szex, akkor van értelme ajándékot venni, addig nincs.
2021. jún. 23. 20:49
3/10 anonim válasza:
NEM!
2021. jún. 23. 20:53
4/10 anonim válasza:
Semmiképpen nem "kell". Ha szeretnéd megajándékozni, biztos örülne valami apróságnak, de ne csinálj belőle nagy ügyet. Meg ez tényleg akkor jó igazán, ha nem kell utána egész este a kezében szorongatnia.
2021. jún. 23. 21:03
5/10 anonim válasza:
Vegyél neki fagyit.
2021. jún. 23. 22:46
6/10 anonim válasza:
Kelleni nem kell, de valami apró filléres kis hülyeségnek biztos örülne, ha személyes, vagy köthető hozzá már pl. egy közös vicc. :) De az is tök jó ötlet, ha séta közben meghívod egy fagyira. :)
2021. jún. 23. 23:02
7/10 anonim válasza:
Egy jó kis meglepi ajándéknak biztos örülne. Pl valami f@sza kis gombás fertőzés. 😂
Viccet félretéve szerinte személyre szólót érdemes adni, gravíroztass valamit, mondjuk plussbe nem egyszerű de megoldják. 😅
2021. jún. 24. 07:33
8/10 anonim válasza:
Nem kell.Majd az 1éves évfordulótokra vehetsz,ha megéritek.
2021. jún. 24. 08:21
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. jún. 24. 15:01
10/10 anonim válasza:
Egy dildot vehetnel neki. Ezt szeretik a lanyok
2021. jún. 24. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!