Szerintetek mikor jön el az az idő?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy tanfolyamot egy új városban. Ahol van a szállás azzal szemben, van egy pékség. Ott van egy lány , aki felé elkezdtem közeledni, mindig bemegyek és veszek valamit plusz beszélgetek. Volt olyan , hogy már 3x elköszöntem de mindig valamilyen . kérdést kaptam. Már bókoltam is neki. Plusz látom rajta, hogy csíp engem. De elakadtam. Most azon gondolkoztam, meglepem egy virággal , úgy hogy egy futár szolgálaton keresztül. Szerintetek ez jó ötlet ? Lányok ti , hogy reagálnátok, ha kapnátok virágot?2021. jún. 18. 20:25
1/9 anonim válasza:
Tudom nem az én véleményemre vagy kíváncsi, mert én csak egy srác vagyok, de...
Ne adj neki virágot, majd ha randiztok, szimplán hívd el valahova, ott már mehet a virág. Csak légy önmagad, kedvesen beszélj vele és elhívod (ne randit mondj, hanem érted, vacsorázni, sétálni, ami neked a legjobb,l
2021. jún. 18. 20:31
2/9 anonim válasza:
Maci pékség?
2021. jún. 18. 20:33
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Lehet tényleg a virággal várok. Már megvan , hogy hívom el. Igen Maci Pékség.
2021. jún. 18. 20:41
4/9 anonim válasza:
Melyik csaj? A magasabb vagy az alacsonyabb?
2021. jún. 18. 20:43
5/9 anonim válasza:
Mindenképpen hívd el valahova. Egyetértek az első válaszolóval
20l
2021. jún. 18. 20:50
6/9 anonim válasza:
Az igen. :D Hogy jött itt rá ennyiből valaki, melyik az a pékség?
2021. jún. 18. 21:48
7/9 anonim válasza:
Mert a maci pékség a legjobb és legnépszerűbb.
2021. jún. 18. 21:50
8/9 anonim válasza:
2-es és 4es vagyok:D
Mert én is néha oda járok, és van ott egy lány, akinek olyan szép szemei vannak, hogy szó szerint el lehet olvadni tőle:)
De a kérdezővel már megbeszéltük privátban, a lánynak van barátja:D
Egyébként annyira nem jó, nekem a zsemlék olyan túl felfújtak, de az ott dolgozók mindig kedvesek meg aranyosak, mosolygósak:)
2021. jún. 18. 22:02
9/9 anonim válasza:
😀 Világos.
2021. jún. 18. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!