Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan tudnék megtanulni...

Hogyan tudnék megtanulni csajozni?

Figyelt kérdés
Nem nézek ki jól és pénzem sincs tehát alapból kb 90%-ot csökkent már az esélyem. De azt a maradék 10-et se tudom kihasználni én nemtudom hogy kell ezt csinálni. Pár hete mikor még tindereztem volt hogy haverom rairt pár csajra tök jó szövegekkel mindegyik visszairt és tökre tetszett nekik. De mikor elkezdtem én írni és már nem csajozós szövegeket nyomtam hanem megpróbáltam egy sima beszélgetést kezdeményezni nagyon gyorsan elkezdtek a lányok nem vissza írni. Végig kéne nyomnom a beszélgetést ilyen dumakkal? De nekem ez nem megy nincs a veremben soha nem tudtam jó szövegeket kitalálni mindig próbáltam csak beszélgetni velük ( a szia mizunal azért többről) de rájöttem hogy lehet hogy ez a hiba. Viszont ezt talán nem is lehet megtanulni mert mondjuk megtanulok száz ilyen csajozós szöveget amik egyedinek és jónak tűnnek amiből mondjuk egy adott nőnél feltudok használni 70-et és akkor utána megint ott vagyok hogy már csak magamat tudom adni és elbukok. Ha nincs ilyen képességem ne is almodjak csajrol csak majd 30 évesen egy 3 gyerekes elvált anyuka lehet a következő? Ennyit számítanak tényleg ezek a szövegek hogyha nem ezeket írom vagy mondom akkor már nem jön össze semmi? Meg lehet ezt tanulni hogy kell csinálni? És ha igen hogyan?

2021. jún. 22. 14:12
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
18/f
2021. jún. 22. 14:12
 2/16 anonim válasza:
én is keresek valakit, akin megtanulhatnék csajozni
2021. jún. 22. 14:13
 3/16 anonim válasza:
Én pedig tudok csajozni, profi vagyok. 😎❤🤚👊🙏
2021. jún. 22. 14:25
 4/16 anonim válasza:
Olvassál könyveket a nőkről, női pszichológiáról, nézzél videókat ezekről. Baromi nem nehéz.
2021. jún. 22. 14:26
 5/16 anonim válasza:
Engem is tanítson valaki 😂
2021. jún. 22. 14:40
 6/16 anonim válasza:
Diákmelón annyi fullos csaj van, kár hogy én sem tudok csajozni
2021. jún. 22. 14:41
 7/16 anonim válasza:
próbálkozz. ezek a randiguruk meg pua-k meg coachok max arra jók hogy lehúznak sok pénzzel. az a nagy titok hogy magadat kell adni, legyél őszinte, kedves és érdeklődő. a nők nem megfejthetetlen rejtvények, mi is csak emberek vagyunk mint te.
2021. jún. 22. 15:10
 8/16 A kérdező kommentje:
Mikor magamat adtam abból még soha nem lett se barátnő se egyéjszakás se semmi
2021. jún. 22. 15:27
 9/16 anonim válasza:
akkor legyél türelmes
2021. jún. 22. 15:46
 10/16 anonim válasza:
Az első mondatodban ott van, hogy nem nézel ki jól és nincs pénzed. Ezzel nem 90%-ot csökkent az esélyed hanem 100%-ot. Ha nem nézel ki jól, nem kellesz a nőknek, pláne a tini korosztályodban.
2021. jún. 22. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!