Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Csajozni hogy lehet megtanulni?

Csajozni hogy lehet megtanulni?

Figyelt kérdés

Nincs hozzá bátorságom, meg igazából nem is akarok sok lányt széditeni, nekem elég lenne egy lány, de ő hosszú távon. Nem tudom hogyan kell csinálni, ha esetleg úgy alakulna hogy van esélyem egy lánynál. Túl komoly vagyok, nem tudom lazán venni ezt.

Hogy kell közelíteni a lányokhoz?

2020. jún. 21. 22:47
 1/6 anonim válasza:

Mint érző lényekhez. Ami neked jólesne, az neki is valószínűleg kedves. Persze csak ésszel, fokozatosan. Legyél vele érdeklődő, beszélgessetek sokat. Keress közös pontokat. Hallgasd meg, és fogadd meg néhány tanácsát. Ha bánatos, állj a pártján. Legyél figyelmes, köszöntsd fel szülinap, névnap alkalmából. Jegyezd meg, amit mond, ne csak bólogass, tegyél utalást a korábbi beszélgetéseitekre. Kísérd haza. Mondd neki, hogy nagyon csinos. Keresd a közelségét, érintsd meg ("bocsánat, csak volt itt egy szösz").

Ha nem vevő ilyesmire, elzárkózik, akkor pedig fogd fel úgy, hogy "szegény, nem tudja, miről marad le".

2020. jún. 21. 23:12
 2/6 anonim válasza:
Legyél vicces! A vicces pasik akármilyen csúnyák, a csajok ledobják nekik a bugyit!
2020. jún. 21. 23:24
 3/6 anonim válasza:
Dugni akarsz, vagy barátnőt?
2020. jún. 22. 00:15
 4/6 anonim válasza:
Csak mert nekem a “csajozás” szó olyan lekezelő, nem jelent komoly szándékot. Előbb tanulj meg tisztelettel beszélni, írni róluk, és VELÜK!
2020. jún. 22. 00:16
 5/6 anonim válasza:
Nagyon egyszerű odamész és úgy csinálsz vele mint egy emberrel. Beszélgetsz vele stb aztán elkérsz valami elérhetőséget. Előnyőd van ha jól nézel ki vagy vicces vagy tényleg nem nagy cucc nem kell ettől félni. Ha normálisan mész oda akkor biztos nem lesz bunkó vele max mondja hogy köszi nem. Ha meg bunkó akkor örülj hogy elkerültél egy olyan csajt. Érdemes olyan helyeken kezdeni ahol nyitottak erre a lányok pl. szórakozó helyen bárokban (ha nem jársz ilyen helyekre akkor kezdj el) és nem mondjuk a nőgyógyászat előtt. Ott elég ha odamész ha ül megkérdezed leülhetsz e közéjük (ha a barátnőivel van se rossz sokszor még ők is cinkelik kicsit az éppen szingli hölgyet közülük hogy végre odament hozzá valaki :) azért a nők is elég jó wingmanek tudnak lenni a barátnőknek ilyenkor) és indulhat a beszélgetés meg flörtölgetés onnantól egyenes utad lesz. Figyelj esetleg a jelekre többszöri szemkontaktus rád mosolyog valaki vagy bármi te meg folyamatosan nézd a terepet hátha kifigyelt valaki és ha igen spuri oda. Igazából még jó csajozós szöveg sem kell ha elég laza vagy :). Ehhez nem bátorság kell hanem megérteni, hogy ez így működik ha barátnőt szeretnél most ha elutasít maximum plusz tapasztalat :)
2020. jún. 22. 00:18
 6/6 anonim válasza:
"nekem elég lenne egy lány, de ő hosszú távon" Kész, ez így eleve kudarc. A csajozás lényege NEM az, hogy elsőre megtaláld a feleségedet, aki a gyermekeid anyja lesz, és együtt öregedtek meg. A csajozás (ismerkedés) lényege a tapasztalat szerzés. Ismerkedj mindenkivel, járj kövér, csúnya lányokkal is, közben meg udvarolj még 5 másiknak. Miután majd gyűjtöttél némi tapasztalatot, akkor elkezdheted keresni azt akit hosszú távra szeretnél. Az egy másik történet, hogy ő is téged szeretne e, vagy a haverodat.
2020. jún. 22. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!