Lenne kedved egy laza kapcsolathoz?
Lassan 30 leszek, de még nem szeretném magam elkötelezni. Évek óta nincs komoly kapcsolatom, mert úgy érzem, nekem még kell, hogy legyen szabad terem.
Egy laza kapcsolatot keresek jelenleg, ami kötöttségektől mentes!
Tehát, nem csak szexről lenne szó, hanem egy olyan kapcsolatról, amiben mindketten külön élnénk, és nem lennénk mindig egymás nyakán. Mindkettőnknek megmaradna ugyanúgy a külön élete, de mellette ott lennénk mi is egymásnak. Amikor nem lennénk együtt, akkor nem ellenőrizgetném, tőlem azt csinálna, amit akar, ha nem velem van.
Szervezhetnénk ugyanúgy közös programokat, kirándulásokat, bármit, de nem élnénk együtt.
Jelenleg nem vágyom szerelemre, komoly kapcsolatra. Nekem ennyi elég most.
Volt már több ilyen kapcsolatom, nekem nem volt bajom egyikkel sem.
29/F hetero
Teljesen megértelek, én is pontosan ilyen kapcsolatot szeretnék, és engem is nagyon nagy csalódás ért. Nem tudom mennyire vannak hasonló cipőben járó lányok.
26F
En is csatlakozom, szintén lazábbat keresek pont emiatt. Akár foglalt nővel is.
28/F
Egyébként a nők is benne vannak az ilyesmikbe, amikor szinten szerelmi csalódásuk van, vagy nem akarnak kapcsolatot, csak ők nem verik nagy dobra…. Senkit nem kell elítélni mert nem akar komoly kapcsolatot, szexelni enélkül is lehet.
28F
"Mennyi önkéntes férfi, de nő, meglepően, egy se!"
Lehet, hogy a nők nem csalódtak ennyit. Csaltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!