Lenne kedved ismerkedni? 22F
Végső elkeseredettségemben jöttem ide. xD Próbálkoztam társkereső oldalakkal, de egyszerűen valami borzalmas. Aránylag nagyon kevesen írnak vissza és ebből meg még kevesebbel tudok pár mondatnál többet írogatni. Ezeknek az oldalaknak elvileg a ismerkedés lenne a lényege, szóval miért is vannak fent az ilyenek? Na mindegy, igazából nem érdekel.
Egy eléggé zárkózott figura vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek barátaim. Igazából nekem az első lépések nem mennek. Barátokkal órákig el tudok témázni szinte bármiről. Egyszerűen a mai rohanó világban nincs idő megnyílni, legalábbis az én korosztályom (többsége) ezt nem hagyja. Tényleg, nagyon nehezen nyílok meg. Egyik iskolámban kb 1 évig nem is nagyon beszélgettem, úgy év vége fele kezdett valami alakulni, de utána nem volt semmi korlát. Másik sulimba 2 évig jártam, kb egy mukkot nem szóltam, de voltak olyan emberkék is az életemben, akikkel néhány nap/hét elteltével egész jól tudtam már kommunikálni. Nem tudom mitől függ ez nálam, még nem jöttem rá, de próbálkozok, azért sem hagyom annyiba. Azt már tudom, hogy a társkeresők esélytelenek... ott az az alap elvárás, hogy már az első mondatod valami iszonyú vicces vagy kreatív legyen... de most komolyan, egy mondattal hogy lehet valakit meggyőzni? Miért olyan fontos, hogy már az első szavak ilyenek legyenek? Nekem hetek/hónapok kellenek, hogy úgy egészen magamat tudjam adni, de utána végtelen kreativitást adok... csak ugyebár nincs idő, meg mindenkinek azonnal kell minden. Már azon gondolkodtam, hogy céltudatosan a kirekesztetteket keresem, akiket csak kevesen fogadnak el. Mit tudom én... itt egy gagyi példa: Egy tolószékes lány. Ő is lehet aranyos meg kedves és talán jobban meg is becsülne engem, mert engem nem érdekel az a kerekesszék.
A mai társadalom mellékterméke vagyok. Még ha próbálkozom is, akkor is arcul vagyok köpve. xD Röhej az egész. Csak egy roh@dt ölelésre vágyom, egy mosolyra vagy valami. Hát ennyi, szedett-vetett iromány lett, gondolom nem valami meggyőző, de nem is az a célom, hogy most majd 100-ával jöjjenek az írások, hogy "Húú én meg akarlak ismerni jobban beszélhetünk?" Hanem hátha eljut egy olyasvalakihez, aki ugyanígy érez. Ha valamilyen úton módon eljutnánk az ölelésig, akkor el nem engednélek az biztos. XD Köszönöm, hogy elolvastad.
Legyen szép napod!
(Már előre látom mennyi kötekedő irományt fogok kapni...)
(Ezek így sértőn hangozhatnak, de nem annak szántam.)
Jó oké, de most erre mit kéne írnom? Reagálnom? Nincs jobb dolgod? Ismerkedni jöttem fel, nem okítást olvasni. A fenti részbe lehet bele kellett volna írnom, mindig kihagyok valamit és nem azt kapom, amit kérdeztem. xD
Kérdező!
Csak egy jó tanács.
Itt sokan, mint az élő fába kb. bele kötnek.
Én azt mondom, hogy járj nyitott szemmel és, ha van lehetőség megragadni az alkalmat, akkor élj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!