Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van kedved ismerkedni?

Van kedved ismerkedni?

Figyelt kérdés
24 éves srácként elsősorban Pest megyéből ismerkednék 19-24 közötti lányokkal. Ha szeretnél kötetlenül, elvárások nélkül megismerni, írj :)
2020. aug. 21. 13:56
 1/6 anonim válasza:
Nincs
2020. aug. 21. 14:02
 2/6 anonim válasza:
Miert csak fiatalabbakkal? Tul felenk vagy egy 26 eveshez?
2020. aug. 21. 14:22
 3/6 A kérdező kommentje:
2# Nem gondolom, hogy az évszám meghatározó, én például idősebbekkel sokszor könnyebben megtalálom a közös hangot. Ha nagyon lázadni szeretnél a 26 éveddel az általam megadott korhatár ellen, akkor hajrá, let's brake the system
2020. aug. 21. 14:54
 4/6 A kérdező kommentje:

1# Köszönöm hozzászólásod! Bevallom, unalmamban néha én is végignéztem az ismerkedés rovatot és ha nem volt szimpatikus az illető, bekontrollcékontrollvéztem, hogy "bocs, de nincs".

Aztán rájöttem, hogy ez még unalmasabb, mint az a semmittevés, amit előtte űztem és leszoktam róla :)

2020. aug. 21. 14:56
 5/6 anonim válasza:
a "brake" féket jelent... azaz fékezzük meg a rendszer
2020. aug. 21. 15:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, tényleg. Végülis így is érthető
2020. aug. 21. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!