Ha férfiként kiülök egy parkba egy padra, várva, hogy arra vetődjön egy hölgy, akivel szóba tudnék elegyedni, szerinted milyen tevékenységet végezzek a várakozás alatt, ami leginkább pozitív benyomást és bizalmat kelt?
Szerelmes, romantikus regény, például? :)
Nem árt, ha a címét és az ábrázoló borítót is megválogatod - esetleg könyvtárból. Vagy meg is veheted azt a könyvet.
De ne felejtsd el, hogy ÜZENETÉRTÉKE van a könyv címének és a borítójának is! Ez nagyon fontos, nőként mondom!
22-es, tudsz ajánlani férfinak is való romantikus regényt, aminek olvasása vonzóvá tehet engem egy okos nő szemében?
múltkor a 'Pszichiáter látott már?' című könyvvel ültem ki - ennek vajon mi az üzenetértéke? :)
Ennek a könyvnek, amiről most írtál? Az, hogy nem érted a női lelket alapvetően. ELUTASÍTÁS üzenetértéke van.
A romantikus regénynek próbálok utánanézni interneten.
22-es válaszoló voltam.
Kár :D
Egyébként szerintem a merengés a legjobb, az olvasás meg a többi elég atlátszó - ha meg túl jól csinálod, az ember úgy érzi, megzavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!