Ha férfiként kiülök egy parkba egy padra, várva, hogy arra vetődjön egy hölgy, akivel szóba tudnék elegyedni, szerinted milyen tevékenységet végezzek a várakozás alatt, ami leginkább pozitív benyomást és bizalmat kelt?
#15. Én itthol egy szál boxerban szoktam napozni hát sokan megnéznek..sok lány. Tegyük hozzá hogy kigyúrt vagyok.:)
Aki azt írta hogy ismeretleneket leráz.
Figyelj.
Leehet hogy van párod.
Egykor ő is ismeretlen volt neked de már azota ő szinte a legközelebbi személy hozzád. Akkor nem is értem miert rázod le az ismeretleneket. Lehet ha jol nez ki egy férfi es nem ismered akkor elkuldod? Az ismerosoket is megkellett ismerned valahogy es valamikor.szoval..
Akkor ismerkedjunk meg es nem leszek ismeretlen erre ezt tudom mondani.
A TEK hamarabb kiszáll "ismerkedni", minthogy valaki belemenjen ebbe a dologba ebben az országban...
Ez az ország még egyáltalán nem nőtt fel az ehhez-, és hasonló dolgokhoz, mi csak a személyiségi jogainkat, a GDPR-t, a besúgást, az önrendelkezés jogát-, a személyvédelem jogát tudjuk csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!