Milyen oldalak, fórumok a legalkalmasabbak barátkozásra, társkeresésre?
Akár itt is lehet
23f
Akár itt is lehet
40+/F
Én sem ajánlom ezt az oldalt.Az utóbbi 4 hónapban kb. 5 lánnyal beszélgettem.Nem egyszerre.Volt aki 1 hét után tűnt el,volt aki 1 hónap után,és volt aki 2 hónap után.
Pedig általában barátkozásos beszélgetések voltak.Ha ilyen-olyan okból kifolyólag a társ mint lehetőség nem játszik.
És ebben kivételesen most nem én voltam a ludas,már hogy eltűntek. Több olyan ismeretségem is van,ahol barátok maradtunk.Fiúval is,lánnyal is.10-15 éves barátságok.De őket nem itt ismertem meg:)
Ez az oldal a szürke szamár,meg a köd esete....úgy tűnnek el az emberek is :)
Külföldön vannak ilyesmik (Bumble, VINA, Yubo, Peanut, Meetup, stb.), de sok nem elérhető magyarként. Ha vannak is magyar próbálkozások pl. fb-csoportokkal, az nagyon gyorsan átmegy a lúzerek ismerkedőjébe, ahol képeket kérnek és agyatlanul nyomulnak a másikra.
Discord-on sok szerver van ahol próbálnak közösséget építeni, de változó mennyire jön be, plusz rengeteg a mentális beteg ott is, akik össze-vissza kamuznak. Talán egy próbát megérhet, de ezekhez a netes lehetőségekhez sok reményt ne fűzz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!