Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan vidéki nő,...

Van itt olyan vidéki nő, akihez leköltözhetnék? 27/F

Figyelt kérdés

Unom már a nagyvárosi életet, szívesen leköltöznék vidékre. Plusz párkapcsolatot is keresek, szóval gondoltam összekötöm a kettőt. Etetném a tikokat, főzök, mosok, megcsinálok szívesen mindent a ház körül. Persze dolgozni is eljárnék, ha van arrafelé munkalehetőség. Most is dolgozom Pesten, nem vagyok közveszélyes munkakerülő. De tartalékom is van bőven, tehát nem élősködni mennék, nyugi. Inkább Pest megyével szomszédos megyékbe mennék szívesen, azért az ország másik felére nem akarok költözni. Komárom vagy Fejér ideális lenne. Onnan azért Bp sincs olyan nagyon messze.

Szóval én 27 éves átlagos külsejű férfi vagyok. A nőkkel szemben külsőleg nincs nagy elvárásom, nálam a személyiség a nyerő. Hasonló korú partnert keresek, de engem az sem zavar, ha idősebb vagy valamivel. Privátban megbeszéljük a többit.

#munka #tojás #szerelem #tyúk #Country life #fejér, komárom
2021. jún. 14. 20:28
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Nem elképzelhetetlen, csak szkeptikus vagyok.

Ha vidéki nőkkel akarsz ismerkedni nem ilyen kérdést kellet volna kiraknod mert több sebből vérzik.

Szimplán annyi kellet volna hogy vidéki nőkkel szeretnél ismerkedni, pár dolgot leirsz magadról de tényleg csak párat és mar legalább 5-en írtak volna.

És persze nem írod le hogy vidékre akarsz költözni mert már csak az is egy nagy "no-no" a nőknél, nem hogy HOZZÁ AKARSZ KÖLTÖZNI.

Sok sikert bratyesz

2021. jún. 14. 23:07
 22/26 anonim válasza:
Kulcsszóból kimaradt a tehén meg a traktor, így esélyed sincs.
2021. jún. 15. 01:40
 23/26 A kérdező kommentje:

Öten? Soha egyetlen kérdésemre nem kaptam öt privátot, pláne nem nőktől.

De akkor meg megkérdezik, hogy miért vidékiekkel akarok ismerkedni.

2021. jún. 15. 05:28
 24/26 anonim válasza:
Etetnéd a tikokat aham, errefelé tyúknak hívjuk a jószágot. Maradj ott ahol vagy oké?.
2021. jún. 15. 09:01
 25/26 anonim válasza:
A falusi életről neked egy túlidealizált képed van, valami western filmből.
2021. jún. 15. 09:05
 26/26 anonim válasza:
Az úriember unja már a fényűzést és lemenne vidékre a tikokhoz wahahahahahahaa!!!!!!!!
2021. jún. 15. 09:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!