Van itt olyan vidéki nő, akihez leköltözhetnék? 27/F
Unom már a nagyvárosi életet, szívesen leköltöznék vidékre. Plusz párkapcsolatot is keresek, szóval gondoltam összekötöm a kettőt. Etetném a tikokat, főzök, mosok, megcsinálok szívesen mindent a ház körül. Persze dolgozni is eljárnék, ha van arrafelé munkalehetőség. Most is dolgozom Pesten, nem vagyok közveszélyes munkakerülő. De tartalékom is van bőven, tehát nem élősködni mennék, nyugi. Inkább Pest megyével szomszédos megyékbe mennék szívesen, azért az ország másik felére nem akarok költözni. Komárom vagy Fejér ideális lenne. Onnan azért Bp sincs olyan nagyon messze.
Szóval én 27 éves átlagos külsejű férfi vagyok. A nőkkel szemben külsőleg nincs nagy elvárásom, nálam a személyiség a nyerő. Hasonló korú partnert keresek, de engem az sem zavar, ha idősebb vagy valamivel. Privátban megbeszéljük a többit.
xDDDDDDD
Komolyan?
Ember ez nem így megy, senki nem fog egy vadidegent befogadni... oké segítel a ház körül, de mindenkinek az az első gondolata hogy bűnöző vagy... Kb sz összes értelemben.
Falun nincsenek egyedül élő nők ebben a korban és hidd el nem akarsz anyóssal apóssal élni.
Inkább előbb ismerj meg valakit aztán költözzetek falura.
De egyedül is mehetsz nem kell rögtön házat venni bérelhetsz is.
Munka az úgy van hogy falun belül max mezőgazdász vagy boltosként dolgozhatsz. Alltalában ugynézki hogy a legközelebbi kisvárosba mennek dolgozni ahol van gyár stb...
Sok sikert!
"A szakítás nem opció, én a kommunikáció híve vagyok, mindent meglehet beszélni."
Igen, meg lehet beszélni a dolgokat, de a szakítás is egy opció, ha nem megy a közös élet vagy egyikőtök nem akarja folytani.
Az egyáltalán nem aranyos hogy a csávó nem tudja milyen az igazi falusi élet hanem cink.
27 éves és azt hiszi egy filmben van hogy az élet unt főhős majd elköltözik falura és egész nap eteti a jószágot és mást nem csinál, és persze az első nő akivel találkozik majd jól szerelembe esik és mindent megtudnak majd beszélni.
Gyere, cseréljünk lakást és költözz ide.
Tikok nincsenek, de van egy bolond szomszédasszony.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!