Nek tek is voltak hasonló vicces,de valamilyen szinten elszomorító társkeresési problémáitok?
#9 persze az egy joval jobb kocsi volt.
Gondolt egyet hogy gyorsan ledugja a nyelvet a torkomon en meg oklendezni kezdtem
Hát, nálam minden randi kib.szott kellemetlen volt.
Egy férfire ráírtam Facebookon, hogy láttam társkeresőn, de mivel egyikünk sem volt előfizető, így megkerestem. Elbeszélgettünk, majd rákérdeztem, lenne kedve találkozni. Igent mondott, másnap találkoztunk. A találkozón egyből ignorált azzal, hogy neki nincs semmire ideje, gondolom azért akart találkozni velem, hogy ezt elmondja... Ugyanolyan vagyok neten, mint élőben, tehát nem értem miben csalódott ennyire velem kapcsolatban, nem volt mersze megmondani.
Volt olyan is, hogy a férfi a randinkon kapta az üzeneteket messengeren, és persze láttam, hogy 2-3 másikkal beszél. El is küldtem - finoman szólva.
Persze voltak apróságok is, mikor nem jött el a megbeszélt időpontban, majd azt írta, hogy autóbalesetet szenvedett, majd nem reagált arra, hogy “jól van. Mikor lenne kedved újra megpróbálni?”
Röhejesek az emberek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!