Miért ilyen tucat nőkkel van tele a Tinder?
30
Teljesen igazad van de legalább a férfiak nem tagadják ezt és nem alszenteskednek.Mindketto nem megéri a pénzét,csak a nők ezt nem szeretik bevallani
31-es:
És meggondoltad, hogy miért "álszenteskedhet" egy nő?
Nem állszenteskedik senki. Az tény és való, hogy a férfiaknak nagyobb a libidójuk a tesztoszteron hatására. Biztos van sok faszéhes nő, de a férfiak nagyátlagban kanosabbak.
Én magam részéről évekig elvagyok férfi nélkül. Sőt, az egész életemet is le tudnám élni nelkülük, ha mondjuk lenne belőle valami hasznom.😂
32
Ezen még nem gondolkodtam el de érdekelne a válasz
Egyrészt a nők vannak jobban kiszolgáltatva. Sok barom van aki menet közben lekapja az óvszert, és ha baba sikerül be, az nyilván a nő dolga lesz a továbbiakban. És ez rendes óvszer használat mellett is meg tud esni, de hangsúlyozom, rengeteg óvszerhisztiző pasi van.
Másrészt a nő kielégítése még mindig sok helyen tabu.
Harmadrészt a női orgazmust nehezebb elérni mint a férfiak, mert mindenki máshogy szereti és jó taktikát idő elsajátítani. Nyilván szexkapcsolatba ez belefér, de egyéjszakásnál mondani, hogy mit merre hogyan, és egy órát szöszölni egy microorgazmusért, kösz, nem.
Negyedrészt, a nők nem úgy működnek mint a férfiak. Nektek a vizuális hatás nagyon sokat jelent, de nekünk az érzelmeken van a fő hangsúly. A bizalom mindennél többet számít, míg nektek kb mindenre fel tud állni és el tudtok menni kötődés nélkül is.
37
Sok mindenben igazad van,férfiak között is vannak kivételek,de szerintem a nők szexigenye simán van akkora mint a férfiaké,csak ők tagadják ezt hogy nekik nem a szex számít.En azt vettem észre hogy te inkább ilyen feminista típusú nő vagy,én viszont realista,tehát a nők és a pasik is ugyanolyan idióták,tisztelet a kivételnek.Gusztustalan a legtöbb férfi mentalitása és a hozzáállása a nőkhöz DE a legtöbb nőnek ilyen hatodik kellenek és ez tény
Tudom, és értem is a viccet 🙃
Szerintem abszolút nem volt támadó jellegű a kommentem, de úgy látom te annak vetted 😌 Próbáltam belemenni egy hülyéskedésbe, ami másoknál működött, de írásban ezekszerint máshogy jön le 😅
24/26 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!