Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Gamer lányokkal szeretnék...

Gamer lányokkal szeretnék ismerkedni, valaki?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, gta, r6, igazából bármivel játszok, amivel jót lehet funolni
2021. jún. 8. 20:32
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én is
2021. jún. 10. 19:42
 12/19 anonim válasza:
Akkor én kimaradok a Series S-sel :D 😅
2021. jún. 10. 21:08
 13/19 anonim válasza:

Én ismerek párat. Inkább ők akartak velem játszani. Azt azért tudnotok kell, hogy a legtöbb gamer lány duci és rosszul játszik (még ez se a legjobb kifejezés) . Nem olyanok mint a streamer csinos csajok :D Szóval ha ezért kerestek, akkor sajnálom :(

28F

2021. jún. 14. 12:55
 14/19 anonim válasza:
Az még kimaradt, hogy sokan leszbikusok is belőlük.
2021. jún. 14. 12:57
 15/19 anonim válasza:
En ps4en tolom a gta-t
2021. jún. 14. 13:21
 16/19 anonim válasza:
Túlzás, hogy a legtöbb leszbikus, vagy duci és ronda :D legtöbb gamer lány "total átlagos" eljátszanak sok mindennel, de nem verik nagy dobra, legtöbbjuk inkább casual játszik lazább jatekokkal, Sims, Forza horizon, stb amit nem kell komolyan venni, nekem is sok barátnőm játszik így, és vagyok én aki már 1550 órát raktam R6-ba Xbox-on, nem vagyok kiemelkedő, de halálosan béna sem, silver teteje gold Alja átlagában, 1.2-1.5 körüli K/D arannyal de nem veszem komolyan, élvezem.
2021. jún. 14. 15:49
 17/19 anonim válasza:

Sims-es nőt nem neveznék gamer csajnak :D telefonos rakj ki egy sorba X csillogó valamit játékosokat se.

Egy wow, lol gamer lányt megnézel, nem lesz "átlagos". Aki átlagos már mehet twitchre. Te is fogsz kapni 5 privit pedig nem is láttak.

2021. jún. 14. 16:12
 18/19 anonim válasza:

Hát figyeld, nekem játék játék, tök mindegy ki mivel szeret játszani, ha Sims akkor Sims :D

(Bár a mobil játékokat a jelenlegi formájukban elítélem (bár van abból is egy két jobb darab))

Személy szerint kerülöm a twitchet amilyen messzriol csak lehet :D nem az én világom lehet ahhoz már túl átlagos vagyok 😂. Alapvetően a játék a játék élvezetéről kéne, hogy szóljon, mindegy ki milyen platformon, vagy mivel, ha örömet leli benne, akkor egészségére :D

Nem zavar az üzenet, van kivel játszanom, azon felül meg max single játékokkal játszom :D ha valami beszélni akar...lelke rajta max ha olyan az üzenet, nem válaszolok.

2021. jún. 14. 16:29
 19/19 anonim válasza:

Értem én miről beszélsz :)

Igaz amit te is írsz, csak másra gondoltunk.

2021. jún. 14. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!