Gamer lányokkal szeretnék ismerkedni, valaki?
Én ismerek párat. Inkább ők akartak velem játszani. Azt azért tudnotok kell, hogy a legtöbb gamer lány duci és rosszul játszik (még ez se a legjobb kifejezés) . Nem olyanok mint a streamer csinos csajok :D Szóval ha ezért kerestek, akkor sajnálom :(
28F
Sims-es nőt nem neveznék gamer csajnak :D telefonos rakj ki egy sorba X csillogó valamit játékosokat se.
Egy wow, lol gamer lányt megnézel, nem lesz "átlagos". Aki átlagos már mehet twitchre. Te is fogsz kapni 5 privit pedig nem is láttak.
Hát figyeld, nekem játék játék, tök mindegy ki mivel szeret játszani, ha Sims akkor Sims :D
(Bár a mobil játékokat a jelenlegi formájukban elítélem (bár van abból is egy két jobb darab))
Személy szerint kerülöm a twitchet amilyen messzriol csak lehet :D nem az én világom lehet ahhoz már túl átlagos vagyok 😂. Alapvetően a játék a játék élvezetéről kéne, hogy szóljon, mindegy ki milyen platformon, vagy mivel, ha örömet leli benne, akkor egészségére :D
Nem zavar az üzenet, van kivel játszanom, azon felül meg max single játékokkal játszom :D ha valami beszélni akar...lelke rajta max ha olyan az üzenet, nem válaszolok.
Értem én miről beszélsz :)
Igaz amit te is írsz, csak másra gondoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!