Hogyan kell ismerkedni???đđ
Egyszer volt barĂĄtnĆm, vele kb 1,6 Ă©vig de kb semmi kommunikĂĄciĂł nem volt vele Ă©s messze is laktunk egymĂĄstĂłl (100+km), ezĂ©rt ritka volt a talĂĄlkozĂł is. Azzal mĂĄr ugyan vĂ©ge lett, de azĂłta se talĂĄlok barĂĄtnĆt⊠ennek mĂĄr több mint fĂ©l Ă©ve⊠depressziĂłs vagyok, lehangolt, âelbĂșjĂłsâ, szociĂĄlis fĂłbiĂĄs. Valaki segĂtsen, hogy kell barĂĄtnĆt talĂĄlni đą akivel egyĂŒtt voltam, csak azĂ©rt sikerĂŒlt anno összejönnöm vele, mert segĂtett nekem 3 ember (akikkel szintĂ©n jĂłba volt a lĂĄny) összehozni minket, egyedĂŒl nem ment volna.
Na de most egyedĂŒl kell bnĆt keresnem, csak fingom sincs, hogyan⊠neten tĂĄrskeresĆ hiĂĄba.. nem merek kimenni az utcĂĄra mĂ©g boltban is izzadok ha egyedĂŒl kell vennem pl: spagetti tĂ©sztĂĄt. ĂrdeklĆdĂ©si köröm: 0⊠talĂĄn csak a pĂłker, biciklizĂ©s, stb.. de igazĂĄbĂłl azt se tudom mit szeretek vagy szeretnĂ©k csinĂĄlni..
20/F szƱz vagyok
Nem hagyom figyelmen kĂvƱl a tanĂĄcsaitokat, gondolkozok azon, hogy valĂłjĂĄban mit is szeretek csinĂĄlni, csak mĂ©g mindig nem jöttem rĂĄ.
20# egyedĂŒl hova lehetne mennem nyaralni? KörĂŒlnĂ©zek Ă©s mindenhol szerelmespĂĄrt lĂĄtok Ă©s marhajĂł Ă©rzĂ©s Ăgy egyedĂŒl csatangolni valahol..
17# ezt nem teljesen Ă©rtem :/
Ha vĂĄltoztatni akarsz, azt se egyedĂŒl kell. KĂ©rj segĂtsĂ©get, tippeket kondizĂłs ismerĆstĆl. Valaki Ășgyis konyĂt valamennyire ehhez. Nem neked kell mindenre megtalĂĄlnod a megoldĂĄst. MĂĄskĂŒlönben meg eddig, amit csinĂĄltĂĄl az az "igen...de" jĂĄtszma.
Szia!
Nekem mĂ©g ilyen "plĂĄtĂłi szerelmem" sem volt, Ă©s szintĂ©n nem Ă©rtek a nĆkhöz, szintĂ©n magĂĄnyos vagyok.
Ha gondolod, beszĂ©lgessĂŒnk. :)
21F
Ăn voltam aki azt kommentelte, hogy akkor mozuduljunk ki, vevĆ vagyok rĂĄ.
A kĂ©rdezĆ rĂĄm is Ărt több mint egy hete Ă©s mĂĄr akkor vĂĄlaszoltam neki, szinte egybĆl.
Azóta pedig eltƱnt.
TermĂ©szetesen megĂ©rtem, ha valaki nem itt Ă©li az Ă©letĂ©t, de feltĂ©telezem, hogy ha van/alakul egy levelezĆtĂĄrs, akkor gyakrabban nĂ©zĂŒnk fel valahova, mĂ©g akkor is, ha amĂșgy havonta egyszer tennĂ©nk.
SzĂłval lehet sĂrĂĄnkozni, hogy nincsenek barĂĄtaink Ă©s nem merĂŒnk kimozdulni a komfortzĂłnĂĄnkbĂłl, de nagyon gĂĄz, ha valaki csak Ășgy eltƱnik, miközben elĆtte fröcsögött arrĂłl, hogy Ć mennyire lelkisĂ©rĂŒlt Ă©s nincs tĂĄrsasĂĄga.
Ergo, ha magad nem teszel semmit, mĂĄs sem fog kihĂșzni a verembĆl. De mĂĄr biztos, hogy nem lehet komolyan venni azt, aki kvĂĄzi elutasĂtotta a segĂtsĂ©get.
Ezt csak Ășgy gondoltam megĂrom ide, mint helyzetjelentĂ©s :) szĂłval vĂ©letlenĂŒl se akarjatok mĂ©giscsak segĂteni a kĂ©rdezĆnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!