KezdƑoldal » IsmerkedĂ©s » TĂĄrskeresĂ©s » Hogyan kell ismerkedni???😭😭

Hogyan kell ismerkedni???😭😭

Figyelt kérdés

Egyszer volt barĂĄtnƑm, vele kb 1,6 Ă©vig de kb semmi kommunikĂĄciĂł nem volt vele Ă©s messze is laktunk egymĂĄstĂłl (100+km), ezĂ©rt ritka volt a talĂĄlkozĂł is. Azzal mĂĄr ugyan vĂ©ge lett, de azĂłta se talĂĄlok barĂĄtnƑt
 ennek mĂĄr több mint fĂ©l Ă©ve
 depressziĂłs vagyok, lehangolt, “elbĂșjĂłs”, szociĂĄlis fĂłbiĂĄs. Valaki segĂ­tsen, hogy kell barĂĄtnƑt talĂĄlni 😱 akivel egyĂŒtt voltam, csak azĂ©rt sikerĂŒlt anno összejönnöm vele, mert segĂ­tett nekem 3 ember (akikkel szintĂ©n jĂłba volt a lĂĄny) összehozni minket, egyedĂŒl nem ment volna.

Na de most egyedĂŒl kell bnƑt keresnem, csak fingom sincs, hogyan
 neten tĂĄrskeresƑ hiĂĄba.. nem merek kimenni az utcĂĄra mĂ©g boltban is izzadok ha egyedĂŒl kell vennem pl: spagetti tĂ©sztĂĄt. ÉrdeklƑdĂ©si köröm: 0
 talĂĄn csak a pĂłker, biciklizĂ©s, stb.. de igazĂĄbĂłl azt se tudom mit szeretek vagy szeretnĂ©k csinĂĄlni..

20/F szƱz vagyok

2021. jĂșn. 5. 16:45
1 2 3
 11/28 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Kivel tĂĄrsasozzak? :(

AmĂșgy hogy Ă©rtik az emberek azt, hogy keressek pĂĄrt az Ă©rdeklƑdĂ©si körben?

2021. jĂșn. 5. 19:09
 12/28 anonim vĂĄlasza:

Vannak tårsasjåték kocsmåk, ahol oda lehet csapódni emberekhez. Mårmint védettségi igazolvånnyal lehet csak låtogatni azt.

De akĂĄr szervezhetĂŒnk csapatot is, mert itt gyk-n több embert is lĂĄttam, akik Ă©rdeklƑdnek a tĂĄrsasok irĂĄnt.

És mondom, legelƑször szedd össze magad Ă©s csak azutĂĄn akarj pĂĄrkapcsolatot.

2021. jĂșn. 5. 19:12
 13/28 anonim vĂĄlasza:

A 4-es vĂĄlaszolĂłnak igaza van, a nƑk szeretik a cĂ©ltudatossĂĄgot Ă©s a hatĂĄrozottsĂĄgot, hogy biztonsĂĄgban Ă©rezhessĂ©k magukat a tĂĄrsuk mellett, Ă©s tĂĄmogatva legyenek.

Ha fĂ©lsz az emberektƑl, Ă©s egyedĂŒl sem Ă©rzed magad biztonsĂĄgban, akkor Ă­gy valĂłban nem fog menni az ismerkedĂ©s, azonban csak rajtad mĂșlik, hogy ez vĂĄltozzon. TinĂ©dzserkĂ©nt nekem is voltak fĂ©lelmeim, azonban rĂĄjöttem, hogy Ă©n voltam sajĂĄt magam legnagyobb ellensĂ©ge, Ă©s az Ă©letben sokkal könnyebbek bizonyos dolgok, mint ahogy elkĂ©pzeltem.

SzĂĄmomra a legelsƑ lĂ©pĂ©s az volt, hogy belĂĄssam, hogy az Ă©letben csak akkor lehet boldogulni, ha mersz felelƑssĂ©get vĂĄllalni Ă©s nem mĂĄsoktĂłl vĂĄrsz megoldĂĄst. Egy barĂĄtnƑ nem oldanĂĄ meg a problĂ©mĂĄidat, hanem elhagyna, ha gyenge vagy. Mindenkinek vannak fĂ©lelmei, azonban Ășgy tudsz fejlƑdni, mint ember, ha ezekkel szembeszĂĄllsz, Ă©s a sikerĂ©lmĂ©nyek önbizalmat adnak, Ă©s utĂłlag csak nevetsz azon, hogy korĂĄbban emiatt izgultĂĄl. Legyen ez elsƑ csĂłk, elsƑ pĂĄrkapcsolat, interjĂșzĂĄs, bĂ©rtĂĄrgyalĂĄs, akĂĄrmi. A 8-as vĂĄlaszolĂłnak nagyon jĂł ötlet ez a kezdemĂ©nyezĂ©se, egy csomĂł unatkozĂł vagy magĂĄnyos ember van itt, el lehet menni egyĂŒtt tekerni, tĂșrĂĄzni, jĂĄtszani, szĂłrakozni, akĂĄrmi. Ezzel csak nyerni lehet, vagy szerzel Ășj barĂĄtokat, vagy megĂ©rted jobban önmagadat, hogy mire van szĂŒksĂ©ged, vagy mit kell tenned, hogy legközelebb mĂ©g jobban alakuljanak a dolgok. KĂ©rdĂ©s, hogy benne vagy-e ebben, vagy ha nem, mi az indokod arra, hogy visszautasĂ­tsd ezt a lehetƑsĂ©get?

2021. jĂșn. 5. 20:13
 14/28 anonim vĂĄlasza:

ElƑbb magadban kellene rendet rakni! És folyamatos tĂĄrsasĂĄgi Ă©letet kellett volna Ă©lned. A 0-rĂłl rohadtul de nem fogsz felĂĄllni, legalĂĄbbis ilyen hozzĂĄĂĄllĂĄssal sosem!

Én is jĂĄrtam csajozni 160-240 kilĂłmĂ©terekre! Volt többször is hogy 4 ĂłrĂĄt vezettem egy csajĂ©rt! Minden kapcsolat idƑ Ă©s pĂ©nz! Tenni kell Ă©rtĂŒk! EzĂ©rt a lĂĄnyĂ©rt se tettĂ©l lĂłfa..t sem! Így nem is lesz soha csajod!

2021. jĂșn. 5. 23:40
 15/28 anonim vĂĄlasza:

Itt az a baj hogy rossznak Ă©rzed az Ă©letedet tehĂĄt elsƑnek talĂĄld meg hogy mi az amit Ă©lvezel egyedĂŒl is,miutĂĄn rĂĄjöttĂ©l tudod mit akarsz,utĂĄna lehet ismerkedni. MĂĄr menni fog az ismerkedĂ©s mert jĂłl Ă©rzed magad egyedĂŒl is.

Mindegy hogy mi az amit szeretsz vagy leköt a lényeg ismerned kell magad.

Lehetsz egy kocka,vagy hallgatag otthonĂŒlƑs ha azt szereted tĂ©nyleg. Akkor max interneten ismerkedsz Ă©s megtalĂĄlsz olyat aki elfogad Ă©s te is Ƒt.

LegalĂĄbbis nĂĄlam Ășgy ment,nekem nem azert kell barĂĄtnƑ mert hogy legyen hanem mert hozzĂĄadok az Ă©letĂ©hez ahogy Ƒ is enyĂ©mhez,tehĂĄt jĂł a tĂĄrsasĂĄga,kĂŒlsƑre meg nem taszĂ­t.

Én soknak nem jövök be de fordĂ­tva is. Sokat kell prĂłbĂĄlkozni amĂ­g talĂĄlsz vkit aki Ă©rdekel de mondom legyĂ©l tisztĂĄba magaddal Ă©s tudd hogy ki valĂł hozzĂĄd Ă©s fordĂ­tva.

2021. jĂșn. 6. 06:26
 16/28 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Nekem nem azĂ©rt kell barĂĄtnƑ, hogy csak Ășgy legyen, hanem legyen kivel megosztanom az Ă©letem, illetve Ƒ is velem. TĂĄmogassam, szeressem, becsĂŒlnĂ©m. Ez volt az exemnĂ©l is a becslĂ©sen kĂ­vƱl (mivel egoista volt, semmi nem Ă©rdekelte Ƒt, nem mutatott felĂ©m szeretetet, ha nĂĄla voltam csak a tv-t nĂ©zte, engem leszart, stb) a mĂĄsik dolog: jĂĄrni akart egy mĂĄsik fiĂșval, ezzel vĂ©get is Ă©rt a kapcsolatunk. SzĂłval az a barĂĄtnƑ nem csak volt, hanem tettem is azĂ©rt, hogy boldog legyen, de nem viszonozta, Ă­gy nehĂ©z volt maradnom a kapcsiban.

Nem, nem önsajnĂĄltatĂĄs volt ez, csak leĂ­rtam miĂ©rt szeretnĂ©k hamar egy mĂĄsik barĂĄtnƑt, hogy vĂ©gre boldog lehessek Ă©s visszakapjam valakitƑl amit adok neki.

Ja Ă©n hallĂĄssĂ©rĂŒlt vagyok, nehezebb dolog elmenni nekem egy buliba ismerkedni vagy egy felsztivĂĄlra, stb

2021. jĂșn. 6. 07:08
 17/28 anonim vĂĄlasza:
Nagy hiba egyetlen emberbe keresni a boldogsĂĄgunkat.
2021. jĂșn. 6. 07:11
 18/28 anonim vĂĄlasza:

Nincs önbecsĂŒlĂ©s ha nem Ă©rdekelted akkor minek foglalkoztĂĄl vele.

Látszik hogy Ƒ nem akarta a kapcsolatot

2021. jĂșn. 6. 08:15
 19/28 anonim vĂĄlasza:
Volt több nagyon hasznos vĂĄlasz is, azonban teljesen figyelmen kĂ­vĂŒl hagyod Ƒket, Ă©s nem akarsz tenni azĂ©rt, hogy jobb ember legyĂ©l, csak görcsösen ragaszkodsz ahhoz az ideĂĄhoz, hogy majd egy lĂĄny mellett hirtelen boldog lennĂ©l.
2021. jĂșn. 6. 08:24
 20/28 anonim vĂĄlasza:

MiĂ©rt nem nyaralsz sĂ©tĂĄlsz egyedĂŒl?

Azt hiszed hogy egy barátnƑvel hirtelen jó lenne?

2021. jĂșn. 6. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!