Hogyan kell ismerkedni???đđ
Egyszer volt barĂĄtnĆm, vele kb 1,6 Ă©vig de kb semmi kommunikĂĄciĂł nem volt vele Ă©s messze is laktunk egymĂĄstĂłl (100+km), ezĂ©rt ritka volt a talĂĄlkozĂł is. Azzal mĂĄr ugyan vĂ©ge lett, de azĂłta se talĂĄlok barĂĄtnĆt⊠ennek mĂĄr több mint fĂ©l Ă©ve⊠depressziĂłs vagyok, lehangolt, âelbĂșjĂłsâ, szociĂĄlis fĂłbiĂĄs. Valaki segĂtsen, hogy kell barĂĄtnĆt talĂĄlni đą akivel egyĂŒtt voltam, csak azĂ©rt sikerĂŒlt anno összejönnöm vele, mert segĂtett nekem 3 ember (akikkel szintĂ©n jĂłba volt a lĂĄny) összehozni minket, egyedĂŒl nem ment volna.
Na de most egyedĂŒl kell bnĆt keresnem, csak fingom sincs, hogyan⊠neten tĂĄrskeresĆ hiĂĄba.. nem merek kimenni az utcĂĄra mĂ©g boltban is izzadok ha egyedĂŒl kell vennem pl: spagetti tĂ©sztĂĄt. ĂrdeklĆdĂ©si köröm: 0⊠talĂĄn csak a pĂłker, biciklizĂ©s, stb.. de igazĂĄbĂłl azt se tudom mit szeretek vagy szeretnĂ©k csinĂĄlni..
20/F szƱz vagyok
Kivel tĂĄrsasozzak? :(
AmĂșgy hogy Ă©rtik az emberek azt, hogy keressek pĂĄrt az Ă©rdeklĆdĂ©si körben?
Vannak tårsasjåték kocsmåk, ahol oda lehet csapódni emberekhez. Mårmint védettségi igazolvånnyal lehet csak låtogatni azt.
De akĂĄr szervezhetĂŒnk csapatot is, mert itt gyk-n több embert is lĂĄttam, akik Ă©rdeklĆdnek a tĂĄrsasok irĂĄnt.
Ăs mondom, legelĆször szedd össze magad Ă©s csak azutĂĄn akarj pĂĄrkapcsolatot.
A 4-es vĂĄlaszolĂłnak igaza van, a nĆk szeretik a cĂ©ltudatossĂĄgot Ă©s a hatĂĄrozottsĂĄgot, hogy biztonsĂĄgban Ă©rezhessĂ©k magukat a tĂĄrsuk mellett, Ă©s tĂĄmogatva legyenek.
Ha fĂ©lsz az emberektĆl, Ă©s egyedĂŒl sem Ă©rzed magad biztonsĂĄgban, akkor Ăgy valĂłban nem fog menni az ismerkedĂ©s, azonban csak rajtad mĂșlik, hogy ez vĂĄltozzon. TinĂ©dzserkĂ©nt nekem is voltak fĂ©lelmeim, azonban rĂĄjöttem, hogy Ă©n voltam sajĂĄt magam legnagyobb ellensĂ©ge, Ă©s az Ă©letben sokkal könnyebbek bizonyos dolgok, mint ahogy elkĂ©pzeltem.
SzĂĄmomra a legelsĆ lĂ©pĂ©s az volt, hogy belĂĄssam, hogy az Ă©letben csak akkor lehet boldogulni, ha mersz felelĆssĂ©get vĂĄllalni Ă©s nem mĂĄsoktĂłl vĂĄrsz megoldĂĄst. Egy barĂĄtnĆ nem oldanĂĄ meg a problĂ©mĂĄidat, hanem elhagyna, ha gyenge vagy. Mindenkinek vannak fĂ©lelmei, azonban Ășgy tudsz fejlĆdni, mint ember, ha ezekkel szembeszĂĄllsz, Ă©s a sikerĂ©lmĂ©nyek önbizalmat adnak, Ă©s utĂłlag csak nevetsz azon, hogy korĂĄbban emiatt izgultĂĄl. Legyen ez elsĆ csĂłk, elsĆ pĂĄrkapcsolat, interjĂșzĂĄs, bĂ©rtĂĄrgyalĂĄs, akĂĄrmi. A 8-as vĂĄlaszolĂłnak nagyon jĂł ötlet ez a kezdemĂ©nyezĂ©se, egy csomĂł unatkozĂł vagy magĂĄnyos ember van itt, el lehet menni egyĂŒtt tekerni, tĂșrĂĄzni, jĂĄtszani, szĂłrakozni, akĂĄrmi. Ezzel csak nyerni lehet, vagy szerzel Ășj barĂĄtokat, vagy megĂ©rted jobban önmagadat, hogy mire van szĂŒksĂ©ged, vagy mit kell tenned, hogy legközelebb mĂ©g jobban alakuljanak a dolgok. KĂ©rdĂ©s, hogy benne vagy-e ebben, vagy ha nem, mi az indokod arra, hogy visszautasĂtsd ezt a lehetĆsĂ©get?
ElĆbb magadban kellene rendet rakni! Ăs folyamatos tĂĄrsasĂĄgi Ă©letet kellett volna Ă©lned. A 0-rĂłl rohadtul de nem fogsz felĂĄllni, legalĂĄbbis ilyen hozzĂĄĂĄllĂĄssal sosem!
Ăn is jĂĄrtam csajozni 160-240 kilĂłmĂ©terekre! Volt többször is hogy 4 ĂłrĂĄt vezettem egy csajĂ©rt! Minden kapcsolat idĆ Ă©s pĂ©nz! Tenni kell Ă©rtĂŒk! EzĂ©rt a lĂĄnyĂ©rt se tettĂ©l lĂłfa..t sem! Ăgy nem is lesz soha csajod!
Itt az a baj hogy rossznak Ă©rzed az Ă©letedet tehĂĄt elsĆnek talĂĄld meg hogy mi az amit Ă©lvezel egyedĂŒl is,miutĂĄn rĂĄjöttĂ©l tudod mit akarsz,utĂĄna lehet ismerkedni. MĂĄr menni fog az ismerkedĂ©s mert jĂłl Ă©rzed magad egyedĂŒl is.
Mindegy hogy mi az amit szeretsz vagy leköt a lényeg ismerned kell magad.
Lehetsz egy kocka,vagy hallgatag otthonĂŒlĆs ha azt szereted tĂ©nyleg. Akkor max interneten ismerkedsz Ă©s megtalĂĄlsz olyat aki elfogad Ă©s te is Ćt.
LegalĂĄbbis nĂĄlam Ășgy ment,nekem nem azert kell barĂĄtnĆ mert hogy legyen hanem mert hozzĂĄadok az Ă©letĂ©hez ahogy Ć is enyĂ©mhez,tehĂĄt jĂł a tĂĄrsasĂĄga,kĂŒlsĆre meg nem taszĂt.
Ăn soknak nem jövök be de fordĂtva is. Sokat kell prĂłbĂĄlkozni amĂg talĂĄlsz vkit aki Ă©rdekel de mondom legyĂ©l tisztĂĄba magaddal Ă©s tudd hogy ki valĂł hozzĂĄd Ă©s fordĂtva.
Nekem nem azĂ©rt kell barĂĄtnĆ, hogy csak Ășgy legyen, hanem legyen kivel megosztanom az Ă©letem, illetve Ć is velem. TĂĄmogassam, szeressem, becsĂŒlnĂ©m. Ez volt az exemnĂ©l is a becslĂ©sen kĂvƱl (mivel egoista volt, semmi nem Ă©rdekelte Ćt, nem mutatott felĂ©m szeretetet, ha nĂĄla voltam csak a tv-t nĂ©zte, engem leszart, stb) a mĂĄsik dolog: jĂĄrni akart egy mĂĄsik fiĂșval, ezzel vĂ©get is Ă©rt a kapcsolatunk. SzĂłval az a barĂĄtnĆ nem csak volt, hanem tettem is azĂ©rt, hogy boldog legyen, de nem viszonozta, Ăgy nehĂ©z volt maradnom a kapcsiban.
Nem, nem önsajnĂĄltatĂĄs volt ez, csak leĂrtam miĂ©rt szeretnĂ©k hamar egy mĂĄsik barĂĄtnĆt, hogy vĂ©gre boldog lehessek Ă©s visszakapjam valakitĆl amit adok neki.
Ja Ă©n hallĂĄssĂ©rĂŒlt vagyok, nehezebb dolog elmenni nekem egy buliba ismerkedni vagy egy felsztivĂĄlra, stb
Nincs önbecsĂŒlĂ©s ha nem Ă©rdekelted akkor minek foglalkoztĂĄl vele.
LĂĄtszik hogy Ć nem akarta a kapcsolatot
MiĂ©rt nem nyaralsz sĂ©tĂĄlsz egyedĂŒl?
Azt hiszed hogy egy barĂĄtnĆvel hirtelen jĂł lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!