Hogyan kell ismerkedni???đđ
Egyszer volt barĂĄtnĆm, vele kb 1,6 Ă©vig de kb semmi kommunikĂĄciĂł nem volt vele Ă©s messze is laktunk egymĂĄstĂłl (100+km), ezĂ©rt ritka volt a talĂĄlkozĂł is. Azzal mĂĄr ugyan vĂ©ge lett, de azĂłta se talĂĄlok barĂĄtnĆt⊠ennek mĂĄr több mint fĂ©l Ă©ve⊠depressziĂłs vagyok, lehangolt, âelbĂșjĂłsâ, szociĂĄlis fĂłbiĂĄs. Valaki segĂtsen, hogy kell barĂĄtnĆt talĂĄlni đą akivel egyĂŒtt voltam, csak azĂ©rt sikerĂŒlt anno összejönnöm vele, mert segĂtett nekem 3 ember (akikkel szintĂ©n jĂłba volt a lĂĄny) összehozni minket, egyedĂŒl nem ment volna.
Na de most egyedĂŒl kell bnĆt keresnem, csak fingom sincs, hogyan⊠neten tĂĄrskeresĆ hiĂĄba.. nem merek kimenni az utcĂĄra mĂ©g boltban is izzadok ha egyedĂŒl kell vennem pl: spagetti tĂ©sztĂĄt. ĂrdeklĆdĂ©si köröm: 0⊠talĂĄn csak a pĂłker, biciklizĂ©s, stb.. de igazĂĄbĂłl azt se tudom mit szeretek vagy szeretnĂ©k csinĂĄlni..
20/F szƱz vagyok
HĂĄt, ha sirĂĄnkozĂłs gyereket jĂĄtszol, akkor sosem lesz barĂĄtnĆd.
Ha meg tĂ©nyleg depressziĂłs vagy, Ă©s nem csak azĂ©rt Ărtad oda, hogy sajnĂĄltasd magad, akkor inkĂĄbb egy jĂł pszicholĂłgust keress, Ă©s ne barĂĄtnĆt elsĆsorban:)
Huh. Ăgy nm is lesz barĂĄtnĆd egyhamar ha sajĂĄt magadat sem ismered. Kell vlmi ami Ă©rdekel tĂ©ged, kell hogy legyenek cĂ©ljaid stb. Ezt "szeretik" a lĂĄnyok, vagy hogy mondjam..
Lehangolt, depis vagy.. Keress vlmi hobbit, mozdulj ki a 4 fal közĂŒl. Menj el barĂĄtokkal bicĂłzni pl. Vagy ĂŒljetek össze pĂłkerezni.
Az meg hogy szƱz vagy, nem gĂĄz vagy ilyesmi.. Akkor gĂĄz ha 5 Ă©v mĂșlva is az leszel..
Nem tudom, hogy kell csajozni, mert lĂĄny vagyok..đ
16l
Tudom mikor jöttem vele össze Ă©s mikor Ă©rt vĂ©get. EbbĆl szĂĄmoltam ki. (1-esnek ment).
Nem azĂ©rt Ărtam ki hogy depis vagyok, hogy sajnĂĄltassam magam, hanem azĂ©rt, mert tudom a lĂĄnyok/nĆk 100%-a emiatt fog visszautasĂtani.
Nincsenek barĂĄtaim, csendes is vagyok de nagyon, semmi nincs kb az Ă©letemben, amiĂ©rt boldog lehetnĂ©k. Ha lenne bnĆm, elmehetnĂ©k vele nyaralni, sĂ©tĂĄlni, stb.. egyedĂŒl meg nagyon magĂĄnyos vagyok, szinte mintha nem is lĂ©teznĂ©k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!