Az emberek többsége 16-17 körül szokott először párt találni?
1-gyes
Amugy meglepo, de Magyarorszagon, 2020-ban 1000 ferfira 1087 no jutott.
Tehat tobb no van mint ferfi, itt.
2. válaszadó:
35 éves korig döntő többségben vannak a férfiak, utána jön egy kiegyenlítődés, és 60 fölött vannak többségében a nők. Tehát a többlet öregasszonyokból áll.
Az infostart bulvárszemét, a népszámláláson alapuló földjrazi kimutatást vedd alapul:
Én személyes tapasztalat alapján 3 kategóriába tudnám tenni az embereket.
1. Akik talán még ilyen kor előtt is találtak párt és azóta többet is.
2. Akik kB 17-18 évesen találtak párt és vele egy hosszútávú kapcsolat jött létre (legritkább esett)
3. Akik nem találtak 19-20-21 éves kor előtt.
Szerintem egyáltalán nem gáz egyébként.Főleg, hogy rengetegen járnak hasonló cipőben.
3-mas
Azert 36 eves not nem kene oregasszonynak hivni.
Plusz te kiragadtad a 60 ev folotti korosztalyt a "tehat a tobblet oregasszonoyokbol all" mondatoddal, mig en a forrassal globalisan es atlagosan neztem a dolgot.
Ha elolvasod a cikket amit kuldtem, akkor latod hogy egy KSH-s osztalyvezetovel keszult az interju. Azt is kifogasolod?
Mellesleg ha van is kulonbseg, biztos olyan szamottevo hogy sajat borunkon erezzuk? Erosen ketlem...
Vegul pedig en direkt linket csatoltam, te meg bekuldesz egy isten tudja honnan elovakart kepet amin meg evszam sincs megjelolve meg forras sem.
Annyira bírom, hogy a lúzerek KHS statisztikákkal igazolják a saját szerencsétlenségüket. :)
Egy 38 éves ősöregasszony
5-ös, tudsz grafikont értelmezni? Nem a 36-os korosztályban vannak túlnyomó többségben a nők.
A KSH elnagyolt és pontatlan, őszerintük ha az ország egyik felének megy a hasa, a másiknak meg szorulása van, az ország emésztése pont megfelelő...ez ám a hiteles statisztika! Ha nem haragszol, a gazdaságföldrajzi kimutatásoknak jobban hiszek.
Az "isten tudja honnan" kivakart kép kérlekszépen a legfrissebb földrajzi atlaszból van beszkennelve. Ha te nem tekinted hitelesnek - te bajod.
Egyébként meg a saját bőrödön is érezheted a különbséget: menj el bármelyik szórakozóhelyre, fesztiválra, effélére, amikor nyitva van - a közönség döntő többsége férfiakból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!