Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van erkölcsös Skandináv lány...

Van erkölcsös Skandináv lány aki akarna 1 online ismerőst?

Figyelt kérdés

Aki kedves nem 1 egoista görény. Szőke hajú és kék szemű és fehér bőrű. Van? (huszonéves F)

Természet szerető foglalkoztassák a társadalmi problémák legyen zöld introvertált alázatos érdekes stb...olyan mint 1 Norvég vagy Finn.

2021. jún. 1. 19:29
 1/10 anonim válasza:
Éljen az árja faj!!!
2021. jún. 1. 19:39
 2/10 anonim válasza:
Lassan fellövik a pizsit, szép álmokat kisfiam
2021. jún. 1. 20:04
 3/10 anonim válasza:

Ne legyen egoista görèny...

..legyen alázatos

:o :D

2021. jún. 1. 21:42
 4/10 anonim válasza:
Most egy norvég csajt keresel vagy elég ha csak ùgy néz ki?
2021. jún. 1. 22:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi a bajod a nem egoisával és az alázatossal? retardált vagy? nem norvégot de skandináv genetikájút mert nem olyan mint ti szláv magyarok kik olyanok vagytok mint az oroszok balkáni népek románok szerbek. Erkölcsben és IQ ban külömbség van NAGY és én kultúrált kedves normálisabb online ismerőst akarok nem olyat mint te 3-as.
2021. jún. 1. 22:29
 6/10 anonim válasza:
Semmi köze nincs a genetikának az erkölcshöz :D
2021. jún. 1. 22:37
 7/10 anonim válasza:

Magas IQ-val rendelkező csaj kell neked úgy hogy a mondataidból az süt le, hogy neked nincs sok IQ-d.

Kezdve a magyar nép nem szláv nép, ha olvastál volna erről bármit is, akkor láthattad volna, hogy finnugor/türk eredetű nép vagyunk.

Nem a népcsoporttól függ, hogy ki mennyire okos, meg kedves, ahhoz az egyént kell megvizsgálni. Általánosságban lehet beszélni statisztikákról, de az sem olyan, ami feltétlen igaz. Ott is találsz tahókat, nem csak itt.

Az elvárásaid jogosak egyébként a belsőre, külsőre meg egyéni ízlés, de magyarban is találsz ilyet, ebben biztos vagyok

2021. jún. 1. 22:41
 8/10 A kérdező kommentje:

A kérdés távolítva a listából.

Majd talán máshol.

2021. jún. 1. 22:44
 9/10 anonim válasza:

3-as voltam. Ki az, aki egoista görénynek mondaná magát? Miért kell alázatosnak lenni, nem egyenlőnek?

Azt írta a kérdező, hogy nem vagyok se kultúrált, se kedves, se normális. Ellenben azt megkérdezte nem vagyok-e retardált.. Micsoda emberismerő..

2021. jún. 2. 08:02
 10/10 anonim válasza:

Majd pont gyakorin fogsz találni, te fogyatékos.

Persze magyarulnis beszél majd neked.

2021. jún. 4. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!