Ha megtetszik egy lány az utcán akivel még nem beszéltem soha hogy tudnám megszólítani?
Engem ennyi idősen szólítottak le, azzal a szöveggel, hogy "bocs, tudnál adni egy cigit?" Mondtam, neki, hogy nem dohányzom, erre ő egy szexi félmosolyt bedobva közölte: Nem gáz, nem is az volt itt a lényeg! Majd elővett egy doboz cigit és rágyújtott.
A lényeg nem a szöveg volt, hanem a mosolygós tekintet, megnyerő megjelenés, kicsit pimasz, humoros, de nem bántó beszólás.
Egy ilyen nyitàs után, már szó szót követett, udvarias, figyelmes, és vicces volt. Pl, nem akarta, hogy két lány (egy barátnőmmel voltam) egyedül kószáljon éjszaka, így elkísért minket, amiddeig lehetett. Baratság lett belőle egy rövid időre, utána 4 évig jártunk együtt.
Nyilván fontos, a bizalomkeltő megjelenés, és az hogy zsúfolt helyen legyetek, egy értelmes lány nem áll le akárki vadidegennel sötét sikátorban dumálgatni.
Nem lett életreszóló kapcsolat, de lehetett volna az is, és 16 evesen nyilván nem feleséget keresel 😆 34N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!