Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha megtetszik egy lány az...

Ha megtetszik egy lány az utcán akivel még nem beszéltem soha hogy tudnám megszólítani?

Figyelt kérdés
Első sorban lányok válaszait várom de jöhet bárkitől. 16/F

2021. máj. 31. 20:06
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
bár nem a kérdező vagyok,de én is köszönöm azt a pár értelmes tanácsot:)
2021. máj. 31. 22:12
 12/21 anonim válasza:

Ne találj ki ilyen felesleges baromságokat hogy “láttalak már valahol”, én érzem magam kellemetlenül amikor egy férfi leszólít ilyen dumákkal

Egyszerűen mondd el neki hogy nagyon szimpatikus és szeretnél vele beszélgetni. Aki nem kíváncsi rád annak akkor se leszel érdekesebb ha felolvasod neki az összes menő csajozós dumát, akit érdekelsz annak meg nincs szüksége ilyen szövegekre, normális nőket csak elijeszteni lehet ezzel.

2021. máj. 31. 22:33
 13/21 anonim válasza:
Sztem am hagyd az ilyeneket futni, 10/2 ha bejon es az is akkor ha perfekt vagy.
2021. máj. 31. 22:37
 14/21 anonim válasza:
Annyit tennék ehhez a kanadai vagy amerikai videóhoz, hogy az egy másik társadalom. Nálunk ha megszólítasz valakit, akár férfi, akár nő, rögtön az fut át az agyán, hogy vajon mit akarhatsz, veszélyes vagy, ki akarod talán rabolni?
2021. máj. 31. 23:32
 15/21 anonim válasza:

Fontos,hogy küldj neki jeleket,szemmezgetesel ha elkapod a tekintetét az egy igen jó jel,mert ez azt jelenti hogy bejosz neki,ha elég magabiztos vagy rá is mosolyoghatsz De ha nem nincsen jó fellépésed akor b.aszhatod az egészet mert nem elég a külső ha nem vagy bátor akor gatya Szóval ott vagy mint hal a szatyorba és azzon vacillálsz hogyan fogg téged visza utasítani mert nem vagy elég jó hozza na ha úgy alsz hoza 1000% hogy elrontod a rossz hoza állásod miatt és ez által parázva foksz oda menni és lehet olyankat mondasz amit nem kéne vágy lehet nem is mondasz semmi vaaagy csak hallkan és hadarva mondod a.mondogad

Gondolkodj pozitívan tetszik ez a lány és elfogom kerni az elérhetőségét és megfogom ismerni (ne úgy menny oda hoza,hogy ő igen is a csajom lesz ne mert akor is rá stresszels ) próbálj laza lenni és mond meg neki "szia itt megláttalak itt a .... és gondoltam ide jövök mert szimpatikus vagy nekem engem ... hívnak " egyszerű de szakszerű amúgy elejinte ne nagyon viccelődj olyan sokat max frappáns válaszok szóval azért ne mert lehet komolytalnak foksz tűnni ja mielot elkéred a számat beszélges vele egy 8 10 percet

2021. jún. 1. 00:03
 16/21 anonim válasza:

Látom senki nem írta le a lényeget. Figyelj, kérdező, nagyon egyszerű a képlet, de tényleg. Teljesen mindegy, hogy mit mondasz neki, mert ha te is bejössz neki, akkor jó, ha nem jössz be neki, akkor nem jó, bármit is mondtál. Szóval MINDEGY! Menj oda hozzá és lazán szólítsd le, amivel te jónak érzed. Mondom, ha bejössz neki, akkor engedni fog, ha nem jössz be neki, akkor úgyis mindegy.

Szóval csak hajrá. Odamész, s mondod neki, hogy "szemed szép, arcod tökéletesség, meginnál-e velem egy kávét?", aztán kész, easy win.

Jó, na, ennyire ne légy nyomulós, de a lényeg, hogy csak lazán. :D És tolhatsz amúgy ilyesmi csajozós dumát, mert rengeteg leányzó barátom kérdeztem, hogy hogy vannak ezekkel és mindegyik díjazza, ha valaki többet képes odaköpni a "mizu"-nál. Úgyhogy bátran!

2021. jún. 1. 00:19
 17/21 anonim válasza:

igaza van a 16-osnak!

tök mindegy mit mondasz, ha bejössz neki, nyert ügy, ha nem, mondhatsz neki akármit.

2021. jún. 1. 11:56
 18/21 anonim válasza:

Ahogy akarod.

Ha nem akarsz beegni, akkor meg sehogy.

A legtobb lany elkezd nagyobb sebessegre valtani amint valaki az utcan ugy random odamegy hozzajuk, barmilyen indokkal.

Nem tul tanacsos igy ismerkedni.

2021. jún. 1. 12:46
 19/21 anonim válasza:
egyik szót a másik után
2021. jún. 1. 16:46
 20/21 anonim válasza:

Légy határozott, ismerd meg, hívd el fagyizni stb.

Fő a határozottság, bók! Ezt tartsd észben!!!

2021. jún. 1. 16:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!