Hol találhatok huncut lányt aki megbízik bennem és már az elejétől huncut?
Figyelt kérdés
Hosszú távra keresek, párkapcsolat is lehetne belőle. Nem a fizetős nénikre gondolok hanem olyan lányokra akikben meglehet bízni és kölcsönösségi alapon ilyenek2021. máj. 31. 11:31
11/24 A kérdező kommentje:
Jártam pszichológushoz semmi baj velem. Én nem hagyom ott egyik lányt sem. Inkább engem szoktak még így is hogy látják hogy mennyire sebezhetővé teszem magam előttük
2021. máj. 31. 13:32
12/24 anonim válasza:
Valószínűleg mert gáz alak vagy
Ezt mindenféle rosszindulat nélkül
Gondolkozz el azon miert nem jöttél be nekik utólag
Attól mert mas vagy nem vagy különleges inkabb különc
Légy szimpatikusabb
2021. máj. 31. 13:35
13/24 A kérdező kommentje:
Nem azért mert gáz alak vagyok, ezek a lányok végig szerelmesek belém az elejétől viszont a legutolsó végén ideg összeroppanásom lett és nagy bizonytalanságában megtalálta egy másik fiú és kihasználta az én szerelmemet. Ő pedig hagyta magát mert félt hogy egyedül marad. Be bennem keresd a hibát hanem válaszolj a kérdésre
2021. máj. 31. 13:45
14/24 A kérdező kommentje:
Ne bennem*
2021. máj. 31. 13:46
15/24 anonim válasza:
Aha ok, szerelem nem egy nap alatt alakul ki. Te max érzelmileg elveszett lányokat találsz meg, akik egy idő után rájönnek, hogy bőven van nálad jobb fogás.
2021. máj. 31. 13:52
16/24 A kérdező kommentje:
2 évig tartott az a kapcsolat és igenis szerelmes volt viszont valóban érzelmileg elveszett
2021. máj. 31. 13:57
17/24 anonim válasza:
Aki azt állítja, hogy nincs benne hiba abban fixen van hiba
Egyszerűen nincsenek ilyen lányok nem egy filmben élünk ahol meglátja egymást kétember es érzi h egymashoz tartoznak
Ilyen nincs...
2021. máj. 31. 14:02
18/24 A kérdező kommentje:
Nekem volt ilyen.
2021. máj. 31. 14:04
19/24 anonim válasza:
És ott súlyos probléma is volt...
2021. máj. 31. 14:11
20/24 anonim válasza:
Huncut lányok mindenhol vannak. A legnagyobb huncutok a fizetős lányok. Addig huncutkodnak míg megfejik a pénztárcádat. Vigyázz a huncutokkal !
2021. máj. 31. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!