Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol találhatok huncut lányt...

Hol találhatok huncut lányt aki megbízik bennem és már az elejétől huncut?

Figyelt kérdés
Hosszú távra keresek, párkapcsolat is lehetne belőle. Nem a fizetős nénikre gondolok hanem olyan lányokra akikben meglehet bízni és kölcsönösségi alapon ilyenek
2021. máj. 31. 11:31
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Miért akarod kikerülni a bizalomépítést?
2021. máj. 31. 11:48
 2/24 anonim válasza:
Az első válaszoló a lényegre tapintott. Egyetértek vele maximálisan!
2021. máj. 31. 11:54
 3/24 A kérdező kommentje:
Azért mert nekem sem kell idő hozzá és ezért zavaró ha valaki mindig írja hogy ez gyors amikor mondjuk leírom az első nap este hogy szeretnék ölelkezve aludni vele hogy tudjam hogy biztonságban van amíg alszom
2021. máj. 31. 12:12
 4/24 anonim válasza:
Csak tudod egészen más ha férfiként egyből bízol egy nőbe, aki fele akkora mint te, minthogy egy nő bízzon egy férfiba. De szerintem hiába magyaráznám el, hogy mennyi veszélyes tényező áll fenn, nem tudnád beleélni magad ebbe a szituációba.
2021. máj. 31. 12:15
 5/24 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, de nem kell hogy feleakkora legyen mint én, csupán tartsuk egymást vonzónak
2021. máj. 31. 12:20
 6/24 anonim válasza:
Nézd, férfi vagy. Fizikailag, anatómiailag erősebb. Ha csak a csaj tömege nem kétszer akkora mint a tiéd, nem biztos, hogy könnyű biztonságérzetet kialakítani a másik lakásán.
2021. máj. 31. 12:28
 7/24 anonim válasza:
viselkedj ugy hogy megbizzon benned. azt ki kell alakitani, nem kovetelni.
2021. máj. 31. 12:35
 8/24 A kérdező kommentje:
Nem követelem, tőlem sem kell követelni tőle se kelljen
2021. máj. 31. 12:46
 9/24 anonim válasza:
Ez nem így működik ember
2021. máj. 31. 12:46
 10/24 anonim válasza:

Sehol. A bizalomhoz idő kell, pont ez a lényege, hogy kiérdemelni kell. Ki akarna egy idegen ferfi karjaiban elaludni egy nap utan, akirol kb semmit nem tud. Te lennel a legjobban felháborodva, ha ilyeneket irkalna neked egy csaj már első este, aztan 1 hónap múlva meg dobna a fenebe.

Szerintem neked valami mentális problémád van ezzel a kötődési cuccal, fordulj pszichologushoz.

2021. máj. 31. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!