Hol és hogyan található meg?
Figyelt kérdés
Közel 1 éve költöztem Németországba. Szeretnék párt magamnak,viszont nem tudom,hogy hogyan kezdhetnék neki. Próbálkoztam Badoon,viszont egyéjszakás kalandok jöttek szembe velem,amivel nem szeretnék élni. Tanácsra,véleményre,esetleg ötletekre lennék kiváncsi.20L2020. dec. 15. 11:30
1/4 anonim válasza:
Ne akard mindenáron. Persze ne zárkózz el, ha van lehetőség élj vele, de ne akard mindenáron, mert akkor az lesz amit írtál. Majd jön az igazi. Nem vagy lemaradva, nekem 22 évesen volt az első kapcsolatom.
2020. dec. 15. 11:47
2/4 anonim válasza:
Nekem egy srác barátom ment ki Németbe és még soha az életébe nem jött össze egy hosszabb távú normális kapcsolat, pedig iszonyú rendes gyerek és mindent megadna azért, ha valaki tényleg szeretné. Szerintem ne erőltesd, majd csak eljön az igazi.
2020. dec. 15. 13:42
3/4 anonim válasza:
Majd a migránsok közül válogathatsz lesz jelentkező bőven.
2020. dec. 15. 14:04
4/4 anonim válasza:
Mit keresel ott ?
2020. dec. 15. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!