Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Normális ha zavar, hogy...

Normális ha zavar, hogy valakivel chatel hajnal 1 fele?

Figyelt kérdés
Üdv. Egy lányról lenne szó, akivel egész jól elvagyok. Azt is megbeszéltük, hogy közösen kiköltözünk Németországba, aztán vagy egymásba szeretünk, vagy nem. Erről úgy jött fel a téma, hogy én látnék benne partnert a jövőre tekintettel is, és ebbe ő bele is egyezett, hogy megpróbálhatjuk. Amit tudni kell róla az az, hogy Iráni, illetve hogy egyetlen komolyabb kapcsolata volt még. A srác volt neki az első szexuális téren is, azóta egyedül van. Ez kb vagy 2 éve történt. Alkalmi partnereket nem tudok elképzelni ilyen háttérinfókkal.Én is chatelek vele elég sokat, viszont valamiért rohadtul nem tetszik, hogy ki tudja kivel még hajnalokig chatel. Állítása szerint csak valami barátja, én pedig ezt el is hiszem, mert nem adott rá okot, hogy ne bízzák benne, viszont mégis csak zavar. Mit kellene tennem? Igyekszem helyén kezelni, mert nyilván nem birtokolhatom, de kellemetlen érzés. Nyilván ezt felé nem mutatom.

2021. máj. 29. 02:22
 1/10 anonim válasza:
Iráni? Inkább engedd el!
2021. máj. 29. 04:34
 2/10 anonim válasza:
Na, ez is lehazudta neked a csillagot az égről. Ráadásul hülye is hozzá. El ne hidd már, hogy "nincs senkije", van vagy hat Kúró Rudi körülötte, csak nem gondol rájuk "valakiként". Nárcisztikus pszichopata, sok ilyen van.
2021. máj. 29. 06:18
 3/10 anonim válasza:

Tejóisten! Milyen toxikus ember vagy! Jobb is a csajnak nélküled, senkinek se kell olyan pasi, aki nem bízik benne és még korlátozni is akarja.

Ember! Szerinted nem lehet másokkal beszélgetni csak úgy?

2021. máj. 29. 06:45
 4/10 anonim válasza:
Ha az én pasim lennél, repülnél, az biztos.
2021. máj. 29. 08:30
 5/10 anonim válasza:
Miért ne beszélgethetne mással? Nekem is vannak barátaim.
2021. máj. 29. 08:32
 6/10 anonim válasza:
Vigyél ki engem Németbe!
2021. máj. 29. 08:50
 7/10 anonim válasza:
Nem normális, hogy zavar. Ő nem egy robot.
2021. máj. 29. 10:52
 8/10 anonim válasza:

Irjak itt a sertettek, hogy nem robot, meg milyen toxikus vagy, de azert ok is belekukkolnak a parjuk telojaba amikor zuhanyzik vagy alszik.

Egy ponton teljesen normalis feltekenynek lenni. Egy egeszseges kapcsoaltban ez mindig elofordul parszor.

2021. máj. 29. 12:51
 9/10 anonim válasza:

8-as:

Neked egészséges kapcsolat, hogy a párod telefonját kukkolnád? Ez nem bizalom...

2021. máj. 29. 12:57
 10/10 anonim válasza:

9-es

Nem kell kiforgatni amit mondta, meg tulnyujtani.

En sehol nem irtam ilyet.

Azt irtam hogy normalis dolog egy ponton feltekenynek lenni.

2021. máj. 29. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!