Pénteken kaptam meg a szputnyik 2. oltását. Szombat hajnal óta szédülök. Volt másnál is ennyire elhúzódó szédülés? Tudtatok ellene tenni valamit?
Milyen papír ez? Semmi hasonlót nem kellett aláírnom szputnyik előtt...
Én is mindenhol látom, mindig rákérdezek, de egyszer se válaszoltak eddig, hogy honnan szedik...
A környezetemben úgy alakult hogy sokan, köztük én is a szputnyikot kaptam. Egyik embernél sem volt szédülés,viszont fejfájás- enyhe láz párnál igen, bár nálam az sem volt.
A papír ami offként jött fel, azt pedig mindenkinek kapnia kellene, függetlenül az oltás típusától, hiszen ez hivatalosan még nem egy kötelező oltás. A saját felelősségedre adod be magadnak (tudom hogy külső kényszer is létezik a beadásra pl.: munkahely), ezért is kellene a papír, hogy ezt tudomásul veszed. Két papírt kell minimum kapnod, az egyik ez a tájékoztató, amit aláírsz, és visszaadod. A másik egy igazolás, hogy beadták. Ha kórházban csinálod akkor egyfajta ambuláns lapot is kapsz, amin rajta a második oltás tervezet időpontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!