Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért csak este 10 és hajnal...

Miért csak este 10 és hajnal 4 között félek aludni tv nélkül?

Figyelt kérdés

Már nagyon idegesít ez és tudom, hogy nem egészséges. Nappal tudok aludni, ha besötétítek, minden nélkül is.

A fura az, hogy hajnal 4 után is simán lekapcsolom a tv-t és alszom sötétben gond nélkül, pedig még csend van mindenhol és nem is világosodik. A legrosszabb az 1 és 3 közötti időszak.

Olyakor mindig van bennem valami rossz érzés, még ha nem is álmodtam rosszat.

A tv amugy nagyon halkan szól, szinte nem is hallok semmit belöle. Inkább csak a fénye kell, viszont szemtakaroval alszom, tehát azt sem nagyon látom, csak megnyugtat a tudat, hogy be van kapcsolva.

Hogy lehetne erről leszokni?

Azt hiszem én attól az 1-3 közötti időszaktól félek igazából, mert általában ar vannak nagyon para álmaim esetleg hangokat hallok, stb. Meg alapból is rámjön olyakor valami fura félelem és depresszió. És az rossz lenne hogy arra kelek olyankor, hogy csend van, sötét és még ki tudja, mi...Bár a kinti fények bejönnek az utcról, de akkor is..

2021. ápr. 19. 07:33
 1/8 anonim válasza:
38%
Elméletileg ez az 1-3 a szellemek órája. Lehet, hogy van a házadban valami átjáró. Tükör van a szobádban? Ha igen, takard le, mert sokan úgy tartják, hogy azon keresztül jönnek át. Ha félsz a hangoktól, akkor használj füldugót, az általában segít. Ha továbbra is érzékeles a jelenségeket, érdemes lehet szakértőt hívni, hogy "kiűzze" a gonosz entitást a házból. Ugyanis valószínűsíteni tudom, hogy gonosz entitással van dolgod, mert félsz a közelében. Ezek a szellemek pedig a félelemből táplálkoznak.
2021. ápr. 19. 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudok éjjel aludni, csak hajnal fele. Olyan érzésem van, hogy valaki (valami) néz, nem vagyok egyedül. Az ember fél a sötétben, mert nem látja, hogy mi van ott, veszélyes dolgok is bújhatnak meg a sötétben, teljesen jogos, hogy te is félsz. Bíztos, még sokan vannak így.

Ha negyon fáradt vagyok, lefekszek, el tudok aludni, de ha az éjszaka közepén felébredek, már nem tudok visszaaludni, még akkor sem, ha 2-3 órát aludtam.

2021. ápr. 19. 11:45
 3/8 Raechter ***** válasza:
48%
Szia, van a házban olyan pont ahol 2 tükör egymás előtt van, azaz egymásra néznek? Ha igen mindenképp változtass rajta és megoldódik, ha nem akkor ez nem ezo kategória.
2021. ápr. 19. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is lehet ezós dolog, ha nincs két tükör egymással szemben. Sok olyan családnál jártam, ahol tapasztaltak valami jelenlétet, de még nem láttam egymással szembe fordított tükröt sehol. De amúgy miért is rakná valaki így a tükröket? Nemértem.

Már évekkel ezelőtt volt egy kérdés, hogy valami van a szobában, esténként nem tud aludni a kérdező. Válaszban ugyancsak meg volt kérdezve ez a tükrös dolog, a kérdező mondta, hogy nincsenek úgy helyezve a tükrök.

Végül valmi papot hívtak (ha jól emlékszek, aki el tudta űzni). Tehát volt ott valami, tükrök nem is voltak egymás előtt.

2021. ápr. 19. 15:37
 5/8 Raechter ***** válasza:
100%
Pap nem űzi azt el, hisz a jelenlegi papok azt sem tudják hogy miről szól az egész kereszténység :) (tisztelet a kivételnek) az egy humbuk volt, a 2 es tükör idézhet elő ilyen démonjárást, másképpen az is ha a házban valaki vér áldozott. Azért irtam hogy ez nem ezo, mert valami miatt a tudatalattid csinálja, nem néztél horror filmet ami erről szól vagy valahol láttad/olvastad?
2021. ápr. 19. 16:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nos, van ebben a kisszobában egy nagy, egészalakos tükör, ami a fésülködő asztalkámhoz tartozik, nincs vele szamben más tükör. Ez a tükör az ablak mellett van, így csak annyi baj van vele, hogy a kinti lámpa és reflektor fények belevilágítanak, azokat tükrözi vissza és az elég zavaró, hogy este kb kisütné a szemem, ha nem használnék szemtakarót. Redőny van, de nem húzom le, mert a teljes sötét szintén zavar ha egyedül vagyok. A tükröt elég letakarni egy fényáteresztő függönnyel? Mert még azzal nézne ki talán legnormálisabban. Bár én nem gyanakszom a tükörre, maga az egész lakás ilyen. Minden helységében vannak fura érzéseim néha. Este, sötétedés után már a macska se megy ki az előszobába, csak beáll az ajtóba és idegesen rángatja a farkát, én meg hiába fülelek, sehol semmi mozgást nem látok, hallok, a szomszédok zajai miatt nappal is félne, nem? Amgy is már rég megszokta őket. Régebben szinte egy éjszakát sem úsztam meg alvásparalizis vagy egyéb "finomságok" nélkül, tapasztaltam már pár furcsaságot itt, igaz, másik két házunkban is. Itt már többször is volt olyan régebben, hogy arra ébredtem egy amúgy teljesen hétköznapi álomból, hogy valami veszély van és ahogy kiment az álom a szememből, de még csukva volt a szemem, hallottam, hogy valami "mozgás" van, pl megcsörrent egy kanál a pohárban az asztalon, csörgött egy zacskó a szekrényen, vagy kinyilt a szekrényajtó, stb. De ahogy jobban figyelni kezdtem rá, azonnal abbamaradt és gyanúsan nagy lett a csend.

Akkor volt olyan, hogy szintén 1-3 között arra a kellemetlen érzésre ébredtem, mintha a lakás atmoszférája lenne egész más, na ezt nehéz máshogy megfogalmazni, de ez egy nagyon kínzó érzés. És konkrétan ilyen tapasztalatot mástól még nem is hallottam. Egyébként ez egy társasházi, emeletes lakás, városi környezetben, tehát nem egy világvégi szellemtanyának tűnik, ahol félni kellene, és mégis.

2021. ápr. 19. 16:54
 7/8 Raechter ***** válasza:
100%
Ez psychikai alapon van, nagyon sok embernél előfordul attól függetlenül hogy nem beszélnek róla. Az ágyad nem néz véletlen ajtóra vagy egy ablakra? Próbáld meg berendezni a szobát ahol alszol Fengshui szerint, sokat segit a nyugalom eléréséhez.
2021. ápr. 19. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
#3 Nálam az előszobában van egymással szemben 2 tükör még sincsen semmilyen ezotériás dolog.
2021. ápr. 19. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!