Mackós (95 kg-tól 130 kg-ig), magas (180 cm-től) informatikus, vagy mérnök férfit keresek. Ismerkedne valaki ilyen adottságokkal?
Figyelt kérdés
Ez az esetem azért ismerkednék ilyen férfival, viszont én magam alacsony, vékony vagyok. 25/L 165 cm/ 47 kg2021. máj. 29. 00:51
21/24 anonim válasza:
Esetleg írhatnál még pár dolgot kedves kérdező. Pl. az ország melyik feléről keresel társat, te milyen végzettséggel rendelkezel, miért a mackós alkat kikötés, stb. Sokat úgy gondolják, hogy csak viccelsz és ezáltal kicsit eloszlatnád ezt a gyanút.
2021. máj. 30. 14:08
22/24 anonim válasza:
Velem beszélt pár sort, bár szó nélkül lelépni egyenesen bunkó dolog. Így a kedves kérdezőnek diszkréten ide írom meg, hogy bunkó. Remélem lesz szíves elolvasni
2021. máj. 30. 17:11
23/24 anonim válasza:
Én jártam infóra (számítógép szerelő, karbantartó) de fősulin már kicsit más terveim vannak (Gyógypedagógia)
A külső kinézet típusának sajnos megfelelek, de szerencsére ilyen mértékben nem vagyok túlsúlyos, ahogy írtad 😄
2021. máj. 30. 21:50
24/24 anonim válasza:
lehet nem kamu:mérnök stb szóval adott egy élet színvonal
180cm ez már önmagában rengeteg nőnél bejön a súly meg ehhez nem durva.
2021. máj. 31. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!