Van itt esetleg olyan 30as informatikus férfi aki párra vágyik?
Azért pont informatikust keresek, mert így a párom is otthonról tud dolgozni normális munkát, emiatt nem lennénk annyira helyhez kötve és költözhetnénk egy igazán szép, csendes vidékre is...
32N
Őőőő... mivan? :D
Én harmincas vagyok, informatikus, és szeretnék társat (5 éve már nincs), de ....
- Nem minden munka oldható meg távolról. Én például rendszergazda vagyok, és bár a munkám kb. felét otthonról is el tudnám végezni, sok olyan munkafolyamat van, amihez fontos a jelenlét. Mondjuk ha lefagy a szerver, távolról nem tudom hard resetelni. Vagy ha egy gépet újra kell telepíteni, az sem oldható meg távolról.
- Nem csak Budapesten lehet informatikai munkát találni. Én például egy vidéki falun élek. Igaz, napi kétszer fél órát elvesz az utazás, de valamit valamiért. :)
- Nem mindenki szereti a vidéki életet. Én mondjuk igen, és semmi pénzért nem élnék egy nagyváros szívében, de más meg erről másképp gondolkodik.
Pont így dolgozok, és hányok az egésztől. Kell a napi történés, rohanás, kontakt az emberekkel.
3 éve még azt mondtam volna, hogy milyen álommeló lehet, amit a kérdező leír. Amióta l, 15 hónapja így dolgozunk, talán én vagyon a kevesek egyike, aki nem lett szenvedélybeteg.
"tenorista szervezet"
Látjátok magatok előtt a hőstenort, amint egy áriában közli a többiekkel, hogy hol talált rést a pajzson? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!