Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt esetleg olyan 30as...

Van itt esetleg olyan 30as informatikus férfi aki párra vágyik?

Figyelt kérdés

Azért pont informatikust keresek, mert így a párom is otthonról tud dolgozni normális munkát, emiatt nem lennénk annyira helyhez kötve és költözhetnénk egy igazán szép, csendes vidékre is...

32N

2021. máj. 27. 13:30
1 2 3
 1/23 anonim válasza:

Őőőő... mivan? :D

Én harmincas vagyok, informatikus, és szeretnék társat (5 éve már nincs), de ....

- Nem minden munka oldható meg távolról. Én például rendszergazda vagyok, és bár a munkám kb. felét otthonról is el tudnám végezni, sok olyan munkafolyamat van, amihez fontos a jelenlét. Mondjuk ha lefagy a szerver, távolról nem tudom hard resetelni. Vagy ha egy gépet újra kell telepíteni, az sem oldható meg távolról.

- Nem csak Budapesten lehet informatikai munkát találni. Én például egy vidéki falun élek. Igaz, napi kétszer fél órát elvesz az utazás, de valamit valamiért. :)

- Nem mindenki szereti a vidéki életet. Én mondjuk igen, és semmi pénzért nem élnék egy nagyváros szívében, de más meg erről másképp gondolkodik.

2021. máj. 27. 13:59
 2/23 anonim válasza:
A távmunka folyamatosan szorul vissza, mert a távmunkát lehetővé tevő interfészek támadási felületek hackereknek. A távmunka elterjedésével a támadások is megugrottak. Az egyetlen tuti védelem, ha a hálózat nem elérhető egyáltalán kívülről. De ehhez be kell járni dolgozni, hogy hozzá tudj férni a hálózathoz. Szóval nem fog ez a home office elterjedni, vagy azonnal visszatérnek, amint egy komolyabb rendszert támadás ér. Márpedig erre minden esély megvan.
2021. máj. 27. 14:41
 3/23 A kérdező kommentje:
Ti aztán tudtok élni! :D :D
2021. máj. 27. 14:54
 4/23 anonim válasza:

Pont így dolgozok, és hányok az egésztől. Kell a napi történés, rohanás, kontakt az emberekkel.

3 éve még azt mondtam volna, hogy milyen álommeló lehet, amit a kérdező leír. Amióta l, 15 hónapja így dolgozunk, talán én vagyon a kevesek egyike, aki nem lett szenvedélybeteg.

2021. máj. 27. 14:56
 5/23 anonim válasza:
#2: Pontosan! Pár hét, aztán az e-maileket is beszüntetik, a Posta pedig újraindítja a távirat szolgáltatását. Egy hónapon belül pedig figyeld meg, már internet sem lesz, csak zárt, helyi hálózatok. Elvégre amit nem lehet elérni, azt fel sem lehet törni...
2021. máj. 27. 15:43
 6/23 anonim válasza:
#3 azért ekkora baromságokat ne beszéljük már, pl egy mezei webfejlesztőnek nem kell amerikai kormányzati szintű tűzfal, hogy commitolgassa a kis dolgait..
2021. máj. 27. 16:00
 7/23 anonim válasza:
6# viszont egy vasúti biztosítóberendezéseket fejlesztő cégnél nem baj, ha azt a commitolást nem “hallgatják” a kínaiak, vagy valaki tenorista szervezet.
2021. máj. 27. 16:41
 8/23 anonim válasza:
sok szuzkocka barom veszekszik :DDD
2021. máj. 27. 16:46
 9/23 anonim válasza:

"tenorista szervezet"

Látjátok magatok előtt a hőstenort, amint egy áriában közli a többiekkel, hogy hol talált rést a pajzson? :D

2021. máj. 27. 16:51
 10/23 anonim válasza:
Senki sem veszekszik. A görög nődrenvagy olyan büszke? :)
2021. máj. 27. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!