Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt esetleg olyan 30as...

Van itt esetleg olyan 30as informatikus férfi aki párra vágyik?

Figyelt kérdés

Azért pont informatikust keresek, mert így a párom is otthonról tud dolgozni normális munkát, emiatt nem lennénk annyira helyhez kötve és költözhetnénk egy igazán szép, csendes vidékre is...

32N

2021. máj. 27. 13:30
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Ne, röhögj 9-es, egy haveromat tiltották már, mert arab tenorista néven gyakorizott.
2021. máj. 27. 16:54
 12/23 anonim válasza:
Amúgy ez tényleg hülyeség, amit írtak, hogy lőttek a távmunkának.
2021. máj. 27. 17:17
 13/23 anonim válasza:

"viszont egy vasúti biztosítóberendezéseket fejlesztő cégnél"

Igen, tudjuk, tízből kilenc informatikus vasútbiztonsági rendszereket, vagy atomerőművek vezérlőrendszerét fejleszti.

2021. máj. 27. 17:22
 14/23 anonim válasza:

13, nálunk 10-ből 10.

Nem olyan misztikus dolog mint gondolod. Vannak olyan világtalanok is köztük akik 4-5 év után a linux terminalt nem tudják megkülönböztetni a login sortól. :D

Nem a programozói munkában rejlik a rendszer erőssége, hanem a sokszintű rendszeren, ahol milliószor le van minden ellenőrizve és dokumentálva. Máshol még a tesztelés is ismeretlen fogalom.

2021. máj. 27. 17:37
 15/23 anonim válasza:

"A távmunka folyamatosan szorul vissza, mert" lassan véget ér a járvány, és akik eddig kényszerből otthonról dolgoztak, azok ismét be tudnak járni a munkahelyükre. Emellett - ha az utóbbi másfél év kilengését nem nézzük - nem, hogy csökkenne, hanem lassú, de állandó mértékben nővekszik az otthonról dolgozók száma.

"a távmunkát lehetővé tevő interfészek támadási felületek hackereknek."

Elárulok két titkot:

1.: Minden potenciálisan támadási felület, ami nyilvánosan elérhető. De erre nem az a megoldás, hogy akkor ne használjunk egy technikát, hanem az, hogy tanuljunk meg védekezni a veszélyforrások ellen.

2.: A megfelelő biztonsági intézkedéseket betartva elenyésző mértékű a sikeres támadás veszélye.

"Az egyetlen tuti védelem, ha a hálózat nem elérhető egyáltalán kívülről."

Öhm... még valami! Az is azért ugye megvan, hogy ma már sok munkafolyamat erősen támaszkodik online erőforrásokra? Hatalmas hátrányban lenne az a fejlesztőcsapat, amelyik önként lemondana az internetes források eléréséről. De még a titkárság is bajban lenne, mert 2021-ben már jókora hátrány lenne, ha e-mailben nem lehetne őket elérni.

"Ti aztán tudtok élni!"

Nem gondolom, hogy bármiben különös, vagy extrém lenne az életünk. :)

"Kell a napi történés, rohanás, kontakt az emberekkel."

Ha a rohanás neked kell, akkor egészségedre! Egyébként meg otthonról végzett munka mellett sem tilos kimozdulni, találkozni a haverokkal, elmenni egyet moziba, vagy akárhová... ha neked a szociális életed 100%-át a munka jelenti, akkor valamit rosszul csinálsz.

"én vagyon a kevesek egyike, aki nem lett szenvedélybeteg"

Mintha bármi összefüggés lenne a két dolog között. :D Persze, "offline" gyári munkásokat még soha nem láttunk részegen dülöngélni. :D

"nálunk 10-ből 10."

Igen.

A Paksi Atomerőműben meg tízből tíz ember atomerőműben dolgozik. ;) A pékségben meg tízből tíz ember pék.

Aztán ha kimozdulsz az egy adott dologra specializálódott munkahelyed ajtaján, akkor meg azt tapasztalod, hogy 100 informatikusból legalább 99-nek köze nincs vasúti irányítórendszerekhez.

2021. máj. 27. 17:59
 16/23 anonim válasza:

“ azt tapasztalod, hogy 100 informatikusból legalább 99-nek köze nincs vasúti irányítórendszerekhez.”

Hát amikor keresgéltem ezelőtt, nekem az volt az érzésem, hogy 10-ből 97 az autóiparból él. Onnan menekültem és más ajánlatom sem volt csak autóipar.

Bár nem is vagyok informatikus, csak rokonszakma.

“ ha neked a szociális életed 100%-át a munka jelenti, akkor valamit rosszul csinálsz.”

Az megvan, hogy mást nem igen lehetett az utóbbi 15-hónapban tenni? Amit lehetett, az elenyésző.

“ Persze, "offline" gyári munkásokat még soha nem láttunk részegen dülöngélni.”

Mintha ennek lenne köze a szenvedélybetegséghez. Én is voltam fiatalon tele, mint a bulgárszatyor. Ettől még nem vagyok beteg.

2021. máj. 27. 18:11
 17/23 anonim válasza:
Tegye fel a kezét az, aki észrevette, hogy itt körülbelül senki se a kérdésre válaszolt
2021. máj. 27. 19:51
 18/23 anonim válasza:
De 17-es tökéletes válasz volt. Pacsi
2021. máj. 27. 20:22
 19/23 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, otthonról dolgozom és nagyon élvezem, hogy felkelek, és még munka előtt kimehetek a természetbe is sétálni akár, nem kell rohannom a villamoshoz. Te mivel foglalkozol?
2021. máj. 28. 09:07
 20/23 anonim válasza:
Távkapcsolat is lehet?
2021. máj. 28. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!