Szerintetek egy olyan fiú aki24 éves és nem volt még kapcsolata az mennyire normális?
Figyelt kérdés
Rólam van szó, rég óta érdekelnek a lányok, de a zárkózottságom miatt nem tudok megismerni egyet sem.
24 évesen már szerintem a legügyetlenebbeknek is összejött már egy kapcsolat.
Igaz hogy későn érő vagyok, meg a kinézetem alapján inkább 20-22 nek tűnök.
2021. máj. 27. 12:36
1/14 anonim válasza:
Nekem 27 évesen sem volt még kapcsolatom.
2021. máj. 27. 12:43
2/14 anonim válasza:
Nem baj az, te csinálod jól. Ne azért legyen valakid, hogy csak legyen, hanem szeressétek is egymást. Az igazi majd jön.
2021. máj. 27. 12:45
3/14 anonim válasza:
Mármint a kérdés az, hogy maga a fiú mennyire normális, vagy pedig mennyire normális a tény, hogy nem volt kapcsolata? Szerintem nem baj. Én is ismerek olyat, aki hasonló korú, mint te, és még nem volt kapcsolata. Pedig normális fiú, kissé zárkózott, nem annyira jár olyan helyekre, ahol lehet ismerkedni, de egyébként tök okés srác, nincs vele semmi baj. Maga az, hogy pedig 24 évesen nem volt kapcsolatod, az lehet, hogy egy kicsit szokatlan, de szerintem nem ciki, se semmi ilyen. Egy kissé szokatlan, de szerintem ez még mindig jobb, mintha 24 éves korára már valakinek volt 10 kapcsolata a múltban.
2021. máj. 27. 12:52
4/14 anonim válasza:
Nincs korhoz kötve mikor jön el az, akinél úgy érzed hogy megtaláltad azt, akivel tudnál közös jövőt tervezni.
2021. máj. 27. 12:56
5/14 anonim válasza:
Mit nevezel kapcsolatnak?
Legtöbb ember csak azt hiszi, hogy volt neki/abban él...
2021. máj. 27. 13:13
6/14 anonim válasza:
Nekem van olyan barátom, aki nálad 10 évvel idősebb, és nem volt még barátnője. Az ő esetében tudom, miért alakult így, az adott helyzetben az is normális is érthető. Neked sincs miért aggódnod.
2021. máj. 27. 14:06
7/14 anonim válasza:
Fiatal vagy még, nem késtél le semmiről. Különben meg mindenkinek egyéni az élete, semmivel sem jobb, akinek 14 évesen már van valakije.
2021. máj. 27. 14:14
8/14 anonim válasza:
Tudjuk mindannyian, hogyha egy csajnak ezt elmondod, akkor furan fog rad nezni es lehet nem fog jo velemennyel lenni.
Akiknek 20-as eveik kozepere nem volt egy kapcsolatuk sem, akkor az okkal van. Es nem azert mert ronda lenne az illeto, az nem kifogas.
2021. máj. 27. 15:45
9/14 anonim válasza:
Semennyire! És az sem aki azt állítja hogy nem késtél le semmiről! Dehogynem!!!
2021. máj. 27. 20:43
10/14 anonim válasza:
Írjátok, hogy furán néz majd rá a lány, ha ezt elmondja neki. De vajon nem ugyanilyen fura-e, ha azt hallja a lány, hogy volt a srácnak 4-5 vagy több sikertelen kapcsolata. Akkor melyikük a sikeresebb? Az, hogy nem volt még, jelentheti azt is, hogy megfontolt vagy. Ne aggódj, valószínűleg jobban jársz, mint akiknek már ki tudja hány volt, és teli vannak lelki sebekkel. Így tiszta lappal indulsz, és szerintem az ilyesfajta emberek azok, akiknek ha sikerül egyvalakivel összejönni, azzal működni is fog a kapcsolat. Szóval ne bánd. :)
2021. máj. 28. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!