Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Olyan lány van itt aki élvezné...

TonyRedgrave kérdése:

Olyan lány van itt aki élvezné hogy a párja öltözteti?

Figyelt kérdés
Olyan barátnőt szeretnék akinek én választhatnám ki mit hordjon.

2021. máj. 21. 07:45
1 2
 1/20 anonim válasza:

[link]

Rá olyan ruhákat adhatsz, amilyet csak szeretnél

2021. máj. 21. 08:34
 2/20 anonim válasza:

Miért is nem ugranak a nők az ilyesmire?

"Olyan nőt keresek, akinek én mondhatom meg, hogy milyen ruhát viseljen. Ez a fétisem. Ja és mellesleg kedves srác vagyok, aki szeret kirándulni és hosszan beszélgetni. Írjatok!!"

Szóval fordítva ülsz a lovon. Előbb meg kell hódítani a nőt, hogy különlegesnek érezze magát, utána lehet csak vázolni a fétiseket. Még így sem garantált a siker.

2021. máj. 21. 09:00
 3/20 anonim válasza:
hát ez a fétisen kívül még nagyon ízlés-függő is... nem hinném.
2021. máj. 21. 09:23
 4/20 anonim válasza:
Ez elég cringe haver
2021. máj. 21. 09:25
 5/20 anonim válasza:

1-nél a pont! :-DDDD

Kérdező, te nem barátnőt akarsz, hanem egy játékbabát.

EGy mai öntudatos fiatal lány messzire menekülne tőled, ha csak célozgatnál is ilyesmire....

Megfordítva a dolgot: te mit szólnál hozzá, ha egy domina-stílusú lány olyan cuccokat akarna rádhúzni, amiben tök gázul éreznéd magadat????

Nos?

2021. máj. 21. 09:27
 6/20 Tepfal válasza:
Ha ez egy komolyabb kapcsolatban merülne fel, ami nem (kizárólag) a szexre alapul, van értéke, közös az értékrendünk, akkor néha megengedném. Pl. néhány havonta szervezhet randit és oda felöltöztethet, ilyesmi. De ekkor sem úgy, hogy bármi lehet, ha olyat akarna rámadni, amit nagyon nem akarok, nem mennék bele. Ha valaki ezzel indítana kapcsolat elején, azzal nem kezdenék kapcsolatot, mert kontrollálni akar, játékszert, szexuális kiegészítőt lát bennem.
2021. máj. 21. 10:39
 7/20 anonim válasza:
Simán benne lennèk,főleg ha jó az izlèsed. Izgalmas lenne,hogy nincs beleszólásom hanem az van ami a másiknak örömöt okoz :)
2021. máj. 21. 13:23
 8/20 anonim válasza:
7: és mi van, ha pl. gumifétisbe akarna öltöztetni, vagy egyéb olyan cuccba, amitől herótot kapnál? :-D
2021. máj. 21. 13:30
 9/20 anonim válasza:
8# Ennek is meg van az a fokozata amikor már kíhívásnak èlnèm meg :) Igazából az a fontosabb kèrdès kicsoda az illető. Fel tudok rá nèzni? Elvarázsol e annyira a szemèlyisège,hogy ki akarjam elègíteni az összes vágyát.
2021. máj. 21. 13:39
 10/20 anonim válasza:

Hát akkor te eléggé megfelelni-akaró egyéniség lehetsz.

Nincs az a pasi, akiért én odadobnám a saját stílusomat....

2021. máj. 21. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!