Kinek lenne a leírtak alapján ismerkedni velem?
27 éves vagyok
185cm/105 kiló/kék szem/barna haj
Van egy kutyám Parázs
Szeretek sütni főzni tehát mellettem nem halsz éhen ha netán nem megy a nokedli szaggatás :D
Hobbim az autószerelés (egyben szakmám is, tehát néha koszos lesz a kezem 🤷♂️) és a gaming.
Nem tervezek gyereket egyentalán ezt úgy gondolom fontos leírni már az elején!
Nagykanizsa mellett lakom, ezt is érdemes megemlítenem, hiszen sokkal egyszerűbb lenne ha nem a világ végén lennénk egymástól :D (már ha lesz valaki egyentalán 😅)
Magamat kedvesnek, figyelmesnek és barátságosnak mondanám emellett hűséges típus vagyok (tudom mindenki ezt mondja)
Cserébe én sem várok el ennél többet. Igazából így bevezetőnek ennyit tudnék mondani.
#4 úgy értettem, hogy hozzám képest, mivel én még csak kis pisis vagyok 🤣🤷♀️ de nyilván nem kell komolyan venni
#5 ohhh basszus azért azt nem gondoltam volna, hogy előbb sor kerül a temetesedre, mint az eskuvonkre😔😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!