A nyitás miatt jobb lesz most ismerkedni?
Figyelt kérdés
Covid alatt elég nehéz volt, de anélkül is az. Egy kisebb megyeszékhelyen élek, ahol új vagyok és kevés az ismerős. Sokfelé próbálkoztam a vírus miatt neten, de nem hozott nagy sikereket. Így megpróbálom itt is, hátha. Sok infót nem akarok publikálni magamról.
Priviben írjon aki szeretne.
30F
2021. máj. 13. 13:29
1/8 anonim válasza:
Kitudja
2021. máj. 13. 13:38
2/8 anonim válasza:
kitugya
2021. máj. 13. 13:38
3/8 anonim válasza:
Hát reméljük nekem is elegem van a vírusból.
2021. máj. 13. 13:41
4/8 anonim válasza:
Melyik város?
2021. máj. 13. 14:14
5/8 anonim válasza:
Én vírus alatt is tudtam. A normálisakat nem korlátoz be ilyen apróság. Nem fogják rá most éppen a vírusra, előtte meg kitudjamire....
2021. máj. 13. 14:24
6/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges fertőzésveszély miatt sokan nem akartak személyesen talizni...ez van. Te nagy "normális".
2021. máj. 13. 14:30
7/8 anonim válasza:
#5 ahhoz képest még mindig egy szűzkocka vagy, aki itt lóg :DDDD
2021. máj. 13. 14:43
8/8 anonim válasza:
Hát az a rossz, hogy minden helyre igazolvány kell. Amúgy interneten elég ritkaság, ha valaki talál normális párt magának. Én is próbálkoztam többször, de többség csak alkalmi kapcsolatot akar amit én nem szeretnék. Szerinem manapság így is úgy is nehéz ismerkedni..de persze vannak kivételek akik szerencsések. 24/L
2021. máj. 13. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!