Ismerkedés után mikor lehet vagy mikor jó összejönni a másikkal?
Öööö! Egy picit összezavarodtam. Na várjunk csak, szóval társkeresőzöl annak ellenére, hogy nem vagy túl az előzőn. Nem tudom mit jelent, hogy elvesztetted életed szerelmét, reméljük nem elhunyt, hanem csak szakítottatok.
Ha voltál már kapcsolatba akkor tudnod kéne hogy ismerkedj.
Azt kérded mikor kérdezd meg, hogy jártok-e. Ez nem így működik. Ha csak azért szakadt meg 3 nap után a kontakt, mert kifogytatok a topicból, akkor keresgélni kell tovább, bár a kérdés jellegéből tippem szerint nem, talán már az első napokban ezzel a kérdéssel indítasz egy ismerkedést? Nekem ez a tippem.
Figyi szerintem ez a járjunk ne járjunk egy szia de szép vagy után inkább tini kategória. A felnőttek úgy csinálják, hogy ismerkednek, randizgatnak és hogyha van érzelmi és szexuális kémia is, akkor egyszercsak elkezdenek járni, ez jön magától egyértelműen, de gondolom ki is mondják és fel is vállalják egymást mások előtt.
“ társkeresőzöl annak ellenére, hogy nem vagy túl az előzőn.”
Igen, mert csak akkor leszek jobban, ha van valaki akit szeretek és ő is szeret engem.
“ Nem tudom mit jelent, hogy elvesztetted életed szerelmét, reméljük nem elhunyt, hanem csak szakítottatok.”
Dobott engem úgy majdnem 2 év után (közben 6 hónapig szakításban voltunk egymással, így 1,5-1,6 évig voltunk összesen együtt).
“ talán már az első napokban ezzel a kérdéssel indítasz egy ismerkedést? Nekem ez a tippem.”
Nem. Egyszer se volt ilyen kérdésem, pont azért , mert alig írnak vissza a lányok.
“ szexuális kémia is”
A nők úgy tudom, nem szeretik a szexet. Tehát az első napon nem kérdezném meg erre a nőt. De kapcsolat közbe se kérdezgetem. Majd jön ha elérkezik az ideje.
“ Ha voltál már kapcsolatba akkor tudnod kéne hogy ismerkedj.”
Testvérem és egy tanár segített nekem vele összehozni. Egyedül nem ment. Igen, osztálytárssal jöttem össze. De ő dobott engem, és nem tudom miért. De én meg akkor vagyok boldog, akkor múlik a depim, ha vele vagyok, ilyenkor minden gond elszáll körülöttem. Annyira szeretem, hogy Kínából hoznék neki gyalog egy levest, ha ezt szeretné bizonyítékként. Bármit megtettem volna érte. Remélem értitek mennyire szeretem. Szakított velem, és nagyon nyom belül a fájdalom, ma is láttam egy kötelet csak nem fért bele a fejem a kötél végén a körbe (amit a nyakunkra helyezünk), csak ezért hagytam ott.
Minden rá emlékeztet, nem tudok nélküle élni 😭
Amúgy ő nem nagyon mutatott felém szeretetet.
Tegnap dobott engem, pedig azelőtt mentem hozzá 103km (3-4óra tömegközlekedés), vittem rózsát, csokit. 1 órát voltam náluk (nem aludtam náluk, mert elvileg nem volt hely). Tehát a nap nagyrészét (6-8óra) utazással töltöttem, hogy 1 órát vele lehessek, ezt se becsülte meg.
Szakításkor belenevetett egy kicsit az arcomba. Meg rákérdez, hogy sírnom kell-e. Nagy élmény volt..
Szar ügy. De ismerős érzés... Majd túlesel rajta.
Itt azzal van a legnagyobb probléma, hogy "itthon se tudok semmit csinálni". Halálra unod magad, és a tetejébe még ott van az önsajnálat. Kezdj el valamit csinálni, hobbit... akármit, amit szeretsz. Lehetőleg valami produktívat, vagy amitől fejlődsz... verd a fejed a falba, nem tom, találj ki valamit. Ajánlhatom egy edzésterv kialakítását, abból nem lehet bajod, ha átmész one punch man-be, időd mint a tenger, hajrá, 30 fekvő amíg olvasod ezt a választ. Aztán ott van az olvasás is. Én személy szerint imádom. Elfeledteti, hogy milyen szar az életed, és átvisz egy másik világba, a problémáidtól távolra... Megkockáztatom, hogy a világ legjobb fantasy könyve a Szél Neve, a sorozat többi része...
Na most párkapcsolati tanácsadásban...hogy is mondjam, nem én vagyok a legmegfelelőbb ember... de a te problémád az az, hogy jelenleg csak magadba fordulsz, és azt hiszed csak akkor lehetsz boldog, ha valaki más szeret. Régebben én is így éreztem magam, minden nap, még néha most is így érzem magam, de arra jöttem rá, hogy ha nem csinálod azt amit szeretsz, ha nem csinálhatod azt amit szeretsz, akkor nem nagyon lehetsz boldog. És te határozottan nem csinálod azt amit szeretsz, mert nem csinálsz semmit.
Szóval csináld azt amit szeretsz, fejleszd magad, ha tudod, hogy miért lett vége a kapcsolatodnak, akkor gondoskodj róla, hogy ez máskor ne történjen meg.
Nekem az az érzésem, hogy túl "needy" vagy... csak azért kell neked egy barátnő, hogy jól érezd magad, és ez teljesen érthető, én is voltam ott. És ezért unalmas is leszel. Ha nem szórakozásból ismerkedsz, ha nem jókedvvel, ha nem... ha az ismerkedést csak egy kellemetlenségnek érzed... akkor ezt a lány is le fogja vágni.
Ha továbbra is szeretnél online ismerkedni, akkor próbáld ki, hogy "kérdezz-felelekezel" a lánnyal. Gyerekesen hangzik, de tök jó móka lehet, én például hetekig/hónapokig elbeszélgettem így egy lánnyal, és mindketten jól szórakoztunk (pedig általánosságban én is elég unalmasnak tarom magam). De így tök jól megismeritek egymást, és izgalmasabb is, mint ha leírsz magadról mindent, mert... csak próbáld ki, ha gondolod.
Még egy note to self, hogy sem lenézni, sem felnézni a lányokra nem jó. Az sem jó, ha távolról csodálod, és tökéletes, elérhetetlen lénynek tekinted, meg az sem jó, ha semmibe veszed...
És válaszolva a kérdésedre, nincs kőbe vésve az ismerkedés... ez nem a középkor, akkor és azt csináltok olyan tempóban ahogy akarjátok. De az én véleményem az, hogy az elején kell egy kis időt hagyni (néhány nap, 1-2 hét,), de ha hónapokig nem találkoztok, akkor el fog halni a dolog, mert fizikai kapcsolat nélkül nem lehet (vagy nagyon-nagyon nehéz) fenntartani egy párkapcsolatot...
De ilyen hozzáállással nem vagyok benne biztos, hogy fogsz találni hosszú és kielégítő kapcsolatot...
És nem bántásnak mondom, mert én sem vagyok jobb nálad.
XDD még szűz vagyok, mi a francot dumálok xddd, ehhhhhh^^ valaki lenne a barátnőm?? pls? xXDDD 18/f
U.I. De amit most írtál az nagyon gááz(6.). Fel kéne ébredned! Te nem őt szereted, csak azt az érzést, amit akkor éreztél amikor vele voltál...
Ami szintén normális, csak rá kéne jönnöd.
És nem éri meg öngyilkosnak lenni, de tényleg. Hidd el. Ott is voltam már.
Persze az is lehet, hogy szemét a csaj (7.). OKé, abba hagyom, hogy úgy teszek, mintha tudnám a tutit. Kapd össze magad, és csinálj valamit. Nekem a Gyakori még egy ilyen problémámon sem segítetett.
Őszintén ilyen lány miatt egy könnyet se ejts. Amúgy idealizáltad. Tedd magad rendbe érzelmileg és utána keress társat, mert így a következőre ki fogod vetíteni az előzőt, amire a következő gyorsan rá fog jönni és ő fog bőgni, mert megaláztad, csak azért hogy te ne legyél egyedül. Kapcsolatfüggő is vagy.
Amúgy hülyeségeken meg ne gondolkodj.
A szexuális kémia nem egyenlő a szexel, de nem fognak lefeküdni olyannal aki nem vonza őket, se nem létesítenek kapcsolatot.
De egy kapcsolathoz ennél több kell érzelmi kémia is kell.
Amúgy csak érzelmi kémiával is lehet kapcsolat ők az aszexuálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!