Hogy írjak rá egy teljesen ismeretlen lányra?
Instán bejelöltem egy lányt aki abban a városban él, amelyikben én. Nem vagyok jó ismerkedésben. Mivel írjak rá? Mit mondjak neki? Honnan tudjam, hogy tetszem-e neki vagy nem, hogy folytassam-e az üzengetést/lépjem meg a következő lépést vagy inkább hagyjam szépen békén? Mert sok esetben ha egy idegenre cska úgy rá írtam mindig rövid, amolyan lerázós válaszokat kaptam, nem érződött hogy szeretnék folytatni a beszélgetést.
Miket javasoltok? Minden érdekel.
Te is előbb írtál nekem itt, mint hogy megismertél volna...
Kb. ugyan az a helyzet.
12
Hogy ismerjem meg? Valahogy derítsem ki az alvilág segítségével hogy hol lakik és kövessem az utcán?
Nem értitek, hogy neten ismerte meg?? Istenem, erről papolok nektek már egy ideje. Azt se tudja hol lakik.
-Persze, hogy írjál rá. Mást nem nagyon tehetsz. Vagy van jobb ötleted? Jobb ha már az elején kiderül, hogy mi az álláspontja.
16
Hogy menjek oda hozzá? Nyomoztassam le hogy hol van? Élőben még életemben nem láttam, honnan kéne tudjam, hogy hol lakik, melyik suliba jár vagy ilyesmi. Az egyetlen adat amit tudok róla a neve, hogy hogy néz ki és hogy ebben a városban lakik.
17
Köszönöm szépen.
18-asok meg kíméljenek
Azért ne állj neki adatokat futtatni a jelszavairól, a keresési előzményeiről meg, hogy melyik utcában melyik házszám alatt lakik. Én nem kicsit szarnék be,ha ez kiderülne egy ismerősömről vagy egy idegenről. Írj rá.
Való igaz, hogyha tetszel neki, akkor nyitottabb lesz feléd, mintha nem. Legalább kiderül, és akkor nem kell 'felesleges munkát végezned'.
19
Köszönöm. És az miből látszik hogy nyitott vagy sem? Vagy mi a jele annak ha bejövök neki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!