Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy írjak rá egy teljesen...

Hogy írjak rá egy teljesen ismeretlen lányra?

Figyelt kérdés

Instán bejelöltem egy lányt aki abban a városban él, amelyikben én. Nem vagyok jó ismerkedésben. Mivel írjak rá? Mit mondjak neki? Honnan tudjam, hogy tetszem-e neki vagy nem, hogy folytassam-e az üzengetést/lépjem meg a következő lépést vagy inkább hagyjam szépen békén? Mert sok esetben ha egy idegenre cska úgy rá írtam mindig rövid, amolyan lerázós válaszokat kaptam, nem érződött hogy szeretnék folytatni a beszélgetést.

Miket javasoltok? Minden érdekel.

2021. máj. 9. 22:30
1 2
 1/20 anonim válasza:

"Szia, tudom hogy általában az ilyen ismeretlenül ráírós szövegek elég szárazak és a legtöbb esetben semmi jövőjük nincs, emellett semmi kreativitás nem szorult belém, hogy egy frappáns nyitóbeszéddel eléd álljak, ezért mondd meg lenne e kedved ismerkedni."

Ez egy példa volt, de a lényeg az, hogy:

-ne egy mizu/hogy vagy/micsi legyen

-legyen magabiztos

-írj helyesen

-ne olyan legyen amit mindenki ír

-el lehessen indítani belőle egy beszélgetést

-ne legyen olyan, amivel egyből elé veted magad

-ne legyél simp

16/L <3

2021. máj. 9. 22:47
 2/20 anonim válasza:

Hát, attól függ milyen is az a lány.

Mert ha egy instafüggő, figyeleméhes, de elég attraktív kiskacsa cigizős, segges képekkel az oldalán akkor az előző nem fog bejönni szerintem. Az olyasmi az aranyos, visszafogottabb lánykáknál talán.

De amúgy azok a pontok szerintem is alap:)

Legyen rövid, lényegre törő, de valóban ne átlagos. Amugy van benne valami különleges, ami megfogott és még is tudod említeni?

"Szia, ne haragudj, hogy így rád írok, de nagyon megfogott a...(-ed.)/ nagyon szimpatikus vagy képek alapján. Örülnék, ha tudnánk dumálni. Írok pár sort magamról, ha kell;)"

Vagy valami hasonlót. Legalábbis nekem a túl visszafogott, de a túl önbizalomdús srácok sem jönnek be:D talald meg az arany kozeputat. És azért ne dicsérd túl, mert a elbízza magát:D én tudom.

Tenyleg ne legyél simp. Tudom, hogy szar ha valaki nem ír vissza, de ezt engedd el. Nem ő van egyedül.

2021. máj. 9. 23:06
 3/20 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a képlet, figyelj! Ha bejössz neki, akkor hót mindegy mit írsz, jó lesz, ha nem jössz be neki, akkor hót mindegy mit írsz, nem lesz jó. Úgyhogy felesleges túlagyalni, de teljesen. Csak lazán írj rá akármit, ami szerinted jó, és kész. Egy "Szia, lenne kedved beszélgetni?" bőven jó. Mondom, ha szimpi vagy neki, akkor jó lesz, ha nem tetszel neki, akkor nem lesz jó, de akkor semmi se lenne jó. Szóval don't para, csak lazán, mint a kazán.
2021. máj. 9. 23:39
 4/20 anonim válasza:
A 3-nak tökre igaza van, habár vannak kivételes helyzetek de na... (Pl ha Ferrarival jársz)
2021. máj. 10. 00:01
 5/20 A kérdező kommentje:

2

Elég visszafogott, szerintem vallásos lánynak tűnik.

Megtetszett az a nyugalom és kiegyensúlyozottság amit a képein látok. Nem magamutogató, de gyönyörű.

Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat.

2021. máj. 10. 09:17
 6/20 anonim válasza:
Ird neki hogy nem magamutogato de eléggé rusnya
2021. máj. 10. 14:04
 7/20 anonim válasza:
Miért kell vadidegeneknek írogatni? Ilyenkor érzem, hogy öreg vagyok.
2021. máj. 10. 14:13
 8/20 anonim válasza:
Senki nem kérdezte hogy öreg vagy e 🥸🥸🥸🥸
2021. máj. 10. 14:14
 9/20 anonim válasza:
Most ezzel sokat hozzáadtál a témához, gyerek.
2021. máj. 10. 14:15
 10/20 anonim válasza:
Nem is akartaam
2021. máj. 10. 14:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!