Miért nem tudok barátnőt szerezni?
20 éves vagyok és még nem volt barátnőm, eddig nem igazán zavart de mostanra már nagyon bánt a dolog.
Évente többször probálkozok lányoknál de eddig csak elutasítottak. Nincs sok önbizalmam ez által és ez méginkább hátráltat. Meg nem vagyok jóképű sem így társkereső appokon sem volt eddig szerencsém.
Igaz hogy egy kocka béta srác vagyok de több nálam gusztustalanabb életet élő ismerősnek több csaja is volt. Nem tudom mit csináljak ennyi elutasítás után.
Nem is arra gondoltam, hogy tuskó lennél! Hanem nem kell túlságosan tűkön járnod, ha egy nővel beszélsz, mintha egy vékony szál valami lenne, amire ha erősebben fújsz eltörik. Légy határozott, ha esetleg nem vagy az, de ne túlzottan, hogy mondjuk okoskódnak tűnnél. Bár szerintem rossz emberek közt keresgélsz, rossz csajok után jársz.
Leszek a baratnod ha nem zavar hogy kover vagyok
18 L
#14.
Hol laksz? Írj
Az biztos hogy rossz között keresgélek, de ez van egyenlőre ebből próbálom kihozni a "maxot". Határozottság sose ment hiába próbáltem de igyekszem, köszönöm a segítséget :D .
Köszönöm hogy segíteni akarsz, de ha segíteni akarsz akkor a nézeteidet nem kéne másokra erőltetned.
Ez eléggé gyanús, ne add ilyen könnyen magad. Remélem írtál 15-ösnek :D.
Sok sikert! :D
Kérdező, megértem a fájdalmad.
A kinézeted miatt pedig ne aggódj.
Ha jóképű és valamilyen szinten kigyúrt is lennél, akkor is ugyan ez lenne a helyzeted.
Sajnos tapasztalatból beszélek.
A nők leszarják hogy mennyire vagy jóképű, és hogy mennyire vannak kidolgozva az izmaid. A legtöbbjüket csak az érdekli hogy milyen kövér a pénztárcád. Viszont vannak normális nők is, akik szintén leszarják hogy mennyire vagy jóképű és kigyúrt, annyiban másabbak hogy ők már nem a pénztárcát nézik, hanem a személyiséget. Szóval valahogy a személyiségedre kéne gyúrni inkább, és azzal betudnád vonzani a normálisabb kategóriát.
Köszönöm :D
igyekszem fejlődni, már vannak elképzeléseim min kéne változtatni személyiség terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!