Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ki ismerkedne egy Romániai...

Ki ismerkedne egy Romániai pasival?

Figyelt kérdés
Az se gond ha aszex vagy.Nem baj ha van gyermeked is.

#szex #nagykuras
2021. máj. 3. 09:22
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Ismerkedhetünk.
2021. máj. 3. 11:18
 12/25 anonim válasza:

Romániaival, románnal, soha.

Erdélyivel, magyarral persze.

2021. máj. 3. 11:41
 13/25 anonim válasza:
Nem🤦‍♀️
2021. máj. 3. 11:43
 14/25 A kérdező kommentje:

Azok akik Erdéllyel jönnek nekem,nézzenek utána,h mi az a Parțium(parcium). Azután lehet okoskodni.Nem mondhatom,h Erdélyi vagyok ha az nem Erdély része. Nyugi én se nagyon csipem,h ide születtem.De mar letelepedtem és nem különb hely ez se mint más ahol ti laktok.

Aki ismerkedne írjon privátban.

2021. máj. 3. 12:07
 15/25 anonim válasza:

Akkor azt írd hogy Partiumi vagy. Az én családom is eredendően szilágysági. De NEM román.

Ha azt írod h román vagy, akkor vagy azt fogjuk gondolni hogy egy magyarul tudó román vagy, vagy pedig elrománosodott magyar.

2021. máj. 3. 12:26
 16/25 A kérdező kommentje:

Oka van,h miért nem írtam ki.

Volt innen egy barátnőm aki megcsalt.

Es meg neki állt feljebb.Itt mocskolt ezen az oldalon,meg ahol tudott...azért mert szakítottam vele.

2021. máj. 3. 12:29
 17/25 anonim válasza:
És inkább románnak írod magad mint erdélyinek... na mindegy, nem az én dolgom, nem fogok veszekedni. A legjobbakat, sok sikert a párkereséshez!
2021. máj. 3. 13:20
 18/25 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen!

Amúgy mennyi esélye van annak,h egy Romániai ember aki tud Magyarul éppen itt ismerkedne? szerintem 0.Mivel tud Románul es Magyarul is biztos nem 1 Magyar oldalon fog ismerkedni.Persze előfordulhat.

2021. máj. 3. 13:31
 19/25 anonim válasza:
LOL
2021. máj. 3. 13:36
 20/25 anonim válasza:

Tudom, hogy le leszek érte pontozva, de mit csináljak, zavar :(

A romániai, erdélyi mind kisbetűvel írandó, hiszen ott a végén a melléknévképző "i". Csak tisztázni akartam, nem akartam senkibe beleállni, vagy megbántani, és igen, tudom, hogy nem ez volt a kérdés. :(

2021. máj. 3. 16:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!